10kW in 1U met een maximale spanning tot 1500V

Magna-Power, toonaangevend leverancier van hoog vermogen DC power voedingen tot 2 MW, heeft aan haar SL serie een 10 kW model toegevoegd in een behuizing met een hoogte van 1U!
Door de toepassing van de meest recente IGBT technologie is het Magna-Power gelukt de afmetingen te verkleinen en de prestaties van de SL serie te verbeteren. De hoge schakelfrequentie draagt bij aan een snelle transient response en een lage spanningsrimpel. In combinatie met de current fed power processing techniek biedt de SL serie programmeerbare powervoedingen een betrouwbare oplossing in de meest veeleisende toepassingen.

De SL serie is leverbaar in 1.5, 2.6, 4.0, 6.0, 8.0 en 10 kW modellen. Dit in uitvoeringen van 5 tot 1500Vdc en van 1.5 tot 250Adc. De SL serie van Magna-Power is hiermee wederom baanbrekend in de markt van programmeerbare DC power voedingen.

De vele bedieningsmogelijkheden, beschikbare interfaces en controlemogelijkheden maken de SL serie geschikt voor een breed toepassingsgebied zoals: Automated Test Equipment (ATE), Automotive en Hybride elektronica, Semiconductor burn-in, Battery/Accu laden en binnen R&D.

De SL serie heeft standaard front panel bediening met een 37-pin connector voor geïsoleerde analoge en digitale I/O, en een RS232 interface. Optioneel zijn er verschillende digitale interfaces beschikbaar, zoals LXI TCP/IP Ethernet Interface (+LXI), IEEE-488 GPIB Interface (+GPIB) en USB Edgeport (+USB). Optioneel is er ook een High Slew Rate Output (+HS) optie voor een extra snelle response tijd voor transients.

Voor toepassing in ATE omgevingen is een IVI driver ontwikkeld. De 1.5 kW uitvoeringen hebben een wide input range, geschikt voor 85 Vac tot 265 Vac. De hogere vermogens hebben een 3 fase aansluiting van 380/415Vac. Tevens wordt een actieve power factor correctie toegepast (PFC  = 0.99).

Voor een compleet overzicht van de SL-serie en de verschillende modellen is hier de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden