780 videogenerator/analyzer van Quantum Data EOL

De 780 videogenerator/analyzer van Quantum Data is vervangen door de Quantum Data 780C en de Quantum Data 780E.

Quantum Data heeft een nieuwe optie geïntroduceerd voor de 780 videogenerator/-analyzer. Dit is een hardware- en software- uitbreiding om zo passief mee te kunnen kijken bij een HDMI-link tussen een sink en source (eventueel in combinatie met een repeater of cable extender). Dit is met name interessant wanneer er problemen zijn. U kunt dan kijken of deze problemen gerelateerd zijn aan HDCP, EDID of de Hot-plugstatus van een van de HDMI-componenten. Een unieke oplossing voor de AV- installateur om eenvoudig problemen op te sporen.

Een standaard 780 videogenerator biedt u natuurlijk al een prima oplossing voor het testen van displaycomponenten in uw HDMI-installatie. Het instrument is toepasbaar als video/audiogenerator. Videoformaten tot 1080p zijn standaard. Daarnaast kunt u EDID, HDCP en CEC testen. Ook alle VESA-formaten voor PC-monitoren, medische monitoren, etc. zijn voorzien. Met de analyzeroptie kunt u zien of ook de source standaardformaten uitstuurt, of HDCP werkt en zelfs de verstuurde video bekijken op het ingebouwde display.

Optioneel is een kabeltestoptie, waarmee u een complete verbinding (eventueel inclusief repeaters, extenders etc.) kunt testen op kwaliteit. Daarnaast is er nog de optie voor het actief monitoren van de HDMI-verbinding tussen source en sync. De 780 biedt toepassingen voor digitale-kabel-TV-leveranciers, audio/video-installateurs, inkomende inspectie bij audio/videozaken, maar ook voor ontwikkelaars aan de labtafel. Zoals u ziet is de Quantum Data 780 videogenerator een veelzijdige HDMI-tester die eigenlijk niet mag ontbreken als gereedschap bij de moderne installateur, reparateur en eventueel voor inkomende inspectie.

Voor uitgebreide specificaties van de 780 videogenerator klik hier voor de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden