Uitbreiding Spectrum M4i serie

Spectrum heeft de M4i serie High speed digitizers verder uitgebreid met nieuwe high speed digitizers. Naast de 14-bit 500MS/sec digitizers en 16-bit 250MS/sec digitizers zijn er nu de M4i.22xx serie 8-bit digitizers.

De M4i.22xx serie bestaat uit 9 nieuwe modellen met een maximale sample speed van 5GS/sec bij een bandbreedte van maximaal 1.5 GHz. De kaarten zijn er in een enkelkanaals, dubbelkanaals en vierkanaals uitvoering. Het on-board memory is 4GSample waarmee dus relatief lang kan worden gesampled.

Specificaties

De basis van de M4i kaarten is een PCI express x8 Gen2 PC interface. Dit interface staat garant voor een bijzonder snelle data overdracht van de kaart naar PC memory (3.4GB/sec). Optioneel is er in de M4i.22xx kaarten een average en peak detect optie beschikbaar waarmee u uw hoeveelheid data kunt reduceren alvorens dit naar de PC te sturen.

Standaard zijn tegenwoordig ook de verschillende data acquisitie modes als ABA (sample speed switching), FIFO mode (continu data opslag), segmented recording (zeer snelle re-arm tijd) en gated sampling. Er zijn ook verschillende trigger modes mogelijk, waaronder puls breedte triggering en logic triggering.

Middels een starhub module zijn maximaal 8 M4i.22xx kaarten te synchroniseren waardoor een 32-kanaals data acquisitie systeem ontstaat, waarbij alle kanalen dus synchroon worden gesampled. Uiteraard kunt u deze kaarten volledig bedienen met de standaard SBench software van Spectrum. Daarnaast zijn er drivers beschikbaar voor Labview, Labwindows en Matlab. SPCM drivers voor Windows en Linux, en software drivers voor Visual Basic, Borland C++, Visual C++, VB.Net, C#, J# en Delphi worden ook standaard meegeleverd.

Uitgebreide specificaties van de M4i serie High speed digitizers kunt u vinden in deze hier de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden