Met de komst van de nieuwe NL-serie voedingen van Höcherl & Hackl heeft TTMS zijn produktengamma van unipolaire en bipolaire voedingen uitgebreid met 50 nieuwe modellen. Deze lineair geregelde voedingen/belastingen kunnen in vier kwadranten stroom en spanning verwerken. Voor de bipolaire units gaan we tot ±50V en voor de unipolaire unit geldt van -1V tot maximal 100V. Afhankelijk van het model zijn er stromen mogelijk van ±320A. De vermogensrange loopt van 100W tot 3520W (afhankelijk van uw applicatie zijn aangepaste modellen mogelijk).

De spanning en stroom kunnen eenvoudig worden ingesteld middels het digitale bedieningspaneel. Ook kunt u zo eenvoudig een spannings- en stroomlimiet instellen. Standaard hebben alle NL-units een RS232/USB-interface en een analoge sturing. De NL-modellen zijn ook als vierkwadrantversterker te gebruiken. Er is gratis software beschikbaar voor het creëren van een dynamische belasting/voeding en voor het testen van batterijen. De robuuste behuizing zorgt er voor dat deze voedingen zowel in het lab als in een industriële omgeving te gebruiken zijn.   Applicaties voor de Höchel & Hackl NL-serie zijn met name batterij testen, het testen van elektrisch aangedreven systemen en zonnecellen/zonnepanelen. Voor uitgebreide informatie van de Höcherl & Hackl NL-serie klik hier.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden