Met de komst van de nieuwe NL-serie voedingen van Höcherl & Hackl heeft TTMS zijn produktengamma van unipolaire en bipolaire voedingen uitgebreid met 50 nieuwe modellen. Deze lineair geregelde voedingen/belastingen kunnen in vier kwadranten stroom en spanning verwerken. Voor de bipolaire units gaan we tot ±50V en voor de unipolaire unit geldt van -1V tot maximal 100V. Afhankelijk van het model zijn er stromen mogelijk van ±320A. De vermogensrange loopt van 100W tot 3520W (afhankelijk van uw applicatie zijn aangepaste modellen mogelijk).

De spanning en stroom kunnen eenvoudig worden ingesteld middels het digitale bedieningspaneel. Ook kunt u zo eenvoudig een spannings- en stroomlimiet instellen. Standaard hebben alle NL-units een RS232/USB-interface en een analoge sturing. De NL-modellen zijn ook als vierkwadrantversterker te gebruiken. Er is gratis software beschikbaar voor het creëren van een dynamische belasting/voeding en voor het testen van batterijen. De robuuste behuizing zorgt er voor dat deze voedingen zowel in het lab als in een industriële omgeving te gebruiken zijn.   Applicaties voor de Höchel & Hackl NL-serie zijn met name batterij testen, het testen van elektrisch aangedreven systemen en zonnecellen/zonnepanelen. Voor uitgebreide informatie van de Höcherl & Hackl NL-serie klik hier.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden