Dit jaar wordt het Vermogenselectronica Event gehouden in de Haagse hogeschool in Delft. Na twee jaar te gast te zijn geweest bij de Technische Universiteit in Eindhoven, heeft nu Delft ons uitgenodigd om bij hun het Vermogenselectronica Event te houden. Wij kunnen u dit event van harte aanbevelen.

Tijdens deze dag zijn er 27 lezingen met een uitgebreid scala aan onderwerpen. Daarnaast zijn er een aantal rondleidingen in de verschillende Labs van de TU Delft en een vijftal demonstraties (er is helaas een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk voor deze demonstraties).

Daarnaast zullen de 25 deelnemende firma’s u van de laatste informatie en ontwikkelingen op de hoogte brengen middels een kleine stand in de centrale ontvangst ruimte. Voor een uitgebreid programma overzicht en deelnemers verwijzen wij u graag naar de uitgebreide promotie folder.

Ook dit jaar verzorgt TTMS weer een lezing.
De heer Nico Mombers zal een lezing geven over lineaire dc voedingen / versterkers en enkele specifieke applicatie gebieden benoemen. Naar ons idee een bijzonder interessant onderwerp.

Op de stand van TTMS vind u een beknopt overzicht van ons producten pakket voedingen en algemene meetapparatuur waaronder een arbitrary DC voeding van Toellner, een lineaire DC voeding/ amplifier, een micro switch, electronische belastingen, AC voedingen, power analyzers, 4 kwadrant voeding en oscilloscopen.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden