Dit jaar wordt het Vermogenselectronica Event gehouden in de Haagse hogeschool in Delft. Na twee jaar te gast te zijn geweest bij de Technische Universiteit in Eindhoven, heeft nu Delft ons uitgenodigd om bij hun het Vermogenselectronica Event te houden. Wij kunnen u dit event van harte aanbevelen.

Tijdens deze dag zijn er 27 lezingen met een uitgebreid scala aan onderwerpen. Daarnaast zijn er een aantal  rondleiding  in de verschillende Labs van de TU Delft en een 5-tal demonstraties (er is helaas een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk voor deze demonstraties).

Daarnaast zullen de 25 deelnemende firma’s  u van de laatste informatie en ontwikkelingen op de hoogte brengen middels een kleine stand in de centrale ontvangst ruimte. Voor een uitgebreid programma overzicht en deelnemers verwijzen wij u graag naar de uitgebreide promotie folder.

Ook dit jaar verzorgt TTMS weer een lezing.
De heer Nico Mombers zal een lezing geven over lineaire dc voedingen / versterkers en enkele specifieke applicatie gebieden benoemen. Naar ons idee een bijzonder interessant onderwerp.

Op de stand van TTMS vind u een beknopt overzicht van ons producten pakket voedingen en algemene meetapparatuur waaronder een arbitrary DC voeding van Toellner, een lineaire DC voeding/ amplifier, een micro switch, electronische belastingen, AC voedingen, power analyzers, 4 kwadrant voeding en oscilloscopen.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden