Nieuw in de Quantum Data 780 serie: de QD 780D

Quantum Data heeft de 780 serie video generatoren/protocol analyzers uitgebreid met opnieuw een nieuwe multi output generator.

Specificaties

De QD 780D is qua vormgeving en bediening gelijk aan de 780B en 780C die eerder werden geïntroduceerd. Hardwarematig zijn er echter grote wijzigingen. De 780D Video generator/Protocol Analyzer heeft een HDMI 2.0 transmitter en receiver set met een maximale kloksnelheid van 600MHz. Hiermee kunnen dus de nieuwste sources, sinks en repeaters met ultra HD resoluties op 60Hz en 4:4:4 pixel encoding worden getest.

Naast de HDMI 2.0 chipset heeft de QD 780D ook een HDBaseT Transmiter en receiver poort voor het testen van video distributiesystemen.

HDCP 2.2 en HDCP 1.4 encoding worden ook gesupport door de 780D. Deze test kan eenvoudig worden uitgevoerd middels een pass/fail test. Optioneel kan met de Auxiliary Channel Analyzer (ACA) worden meegekeken naar de communicatie tussen source en sink om zo een beter inzicht te krijgen van een eventueel probleem.

Standaard heeft de QD 780D een USB en RS232 interface voor communicatie met een PC. Er is ook software beschikbaar om eigen EDIT files aan te maken om op deze wijze Transmitters te testen op verschillende formats. Middels het SD-kaartje is ook uitwisseling van testdata en/of custom images mogelijk.

Dit maakt de 780D uitermate geschikt voor het testen en debuggen van beamers, video walls, board room installaties, etc.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de Quantum Data 780D datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden