Met model 780E wordt de Quantum Data 780 serie uitgebreid

Quantum Data heeft de 780 serie video generatoren/analyzers uitgebreid met opnieuw een nieuwe multi output generator. De Quantum Data 780E is qua vormgeving en bediening gelijk aan de 780B, 780C en 780D die eerder werden geïntroduceerd. Hardwarematig zijn er echter grote wijzigingen.

Specificaties

De 780E Video generator/Protocol Analyzer heeft een HDMI 2.0 transmitter en receiver set met een maximale kloksnelheid van 600MHz. Hiermee kunnen dus de nieuwste sources, sinks en repeaters met ultra HD resoluties op 60Hz en 4:4:4 pixel encoding worden getest.

Naast de HDMI 2.0 chipset heeft de Quantum Data 780E ook een DisplayPort chipset en een HDBaseT Transmiter en receiver poort voor het testen van videodistributiesystemen.

HDCP 2.2 en HDCP 1.4 encoding worden ook gesupport door de 780E. Deze test kan eenvoudig worden uitgevoerd middels een pass/fail test. Optioneel kan met de Auxiliary Channel Analyzer (ACA) worden meegekeken naar de communicatie tussen source en sink om zo een beter inzicht te krijgen van een eventueel probleem.

Standaard heeft de 780E een USB en RS232 interface voor communicatie met een PC. Dit is met name handig in combinatie met de optionele report functie, waarbij testrapporten dus kunnen worden geëxporteerd naar de PC voor verwerking in verslagen of claims bij de leverancier. Er is ook software beschikbaar om eigen EDIT files aan te maken om op deze wijze Transmitters te testen op verschillende formats. Middels het SD-kaartje is ook uitwisseling van testdata en/of custom images mogelijk.

Dit maakt de 780E uitermate geschikt voor het testen en debuggen van beamers, video walls, board room installaties, etc.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de Quantum Data 780E datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2022 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden