De 780 Series HDBaseT kabeltester: een nieuwe tool

Quantum Data heeft een nieuwe tool toegevoegd aan hun bestaande programma van multi format video/audio testers: de Quantum Data 780 Series HDBaseT kabeltester.

Steeds meer wordt er in AV installaties gebruik gemaakt van de bestaande HDBaseT kabelinfrastructuur voor het overbrengen van HD en UHD videosignalen naar andere locaties. Deze installaties zijn vaak al wat ouder en veroorzaken soms problemen in het videosignaal.

Quantum Data heeft nu een nieuwe HDBaseT remote terminal ontwikkeld. Gecombineerd met een 780C, 780D of 780E kan hiermee de kwaliteit van de bekabeling worden gecheckt door middel van videosignalen met een klokfrequentie tot 300MHz (UHD). Daarnaast kunnen met deze combinatie natuurlijk ook HDMI naar HDBaseT convertors, patch kabels en kabel extenders worden gecheckt.

De Quantum Data 780 Series HDBaseT kabeltester: een complete oplossing voor het checken van uw HDBaseT gebaseerde AV installatie.

Zie voor uitgebreide specificaties bijgaande datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden