Nieuwe ontwikkelingen van de Quantum Data protocol analyzer 980B

Al enkele jaren heeft Quantum Data de protocol analyzer 980B op de markt voor compliance testen van HDMI sources + sinks, en DisplayPort sources + sinks.

Middels dit persbericht brengen wij u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het 980B platform.

HDMI:

Sinds ruim een jaar heeft Quantum Data ook een HDMI 2.0 video generator en analyzer met HDCP 2.2 testmogelijkheid. Recent zijn daaraan toegevoegd: de HDCP 2.2 compliant testopties voor Sink, Source en repeater. Ook nieuw zijn de UHDA Test Patterns en de HDMI 980 Precision ACA.

DisplayPort 1.2:

Voor DisplayPort zijn er zowel de protocol analyzer, de video generator als de Auxillary Channel Analyzer opties. Hier is nieuwe functionaliteit toegevoegd middels de laatste firmware versies.

SDI:

Begin september 2016 heeft Quantum Data ook een 12G-SDI optie geïntroduceerd voor de 980B.

Wilt u meer weten over deze nieuwe mogelijkheden met de 980B, neem dan contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden