Wilt u het beter zien? Dat kan met de Rohde & Schwarz RTB2000 oscilloscoop met een 10.1 inch touch screen display, 10-bit verticale resolutie en 10M Sample memory length

Rohde & Schwarz heeft inmiddels een indrukwekkende lijn oscilloscopen op de markt gebracht en dit wordt opnieuw bevestigd met de introductie van de nieuwe RTB2000 serie.

De Rohde & Schwarz RTB2000 oscilloscoop is de eerste low cost oscilloscoop voorzien van een 10.1 inch capacitief touch screen en de grensverleggende verticale resolutie van maar liefst 10 bits!

De RTB2000 serie heeft ten opzichte van vergelijkbare oscilloscopen in dit segment een 2x groter display, 7x zoveel pixels en, door toepassing van de 10 bit ADC’s, een vier maal grotere resolutie. Deze hogere resolutie maakt het voor de gebruikers mogelijk om metingen met een hogere precisie te doen, zoals bij de detectie van kleine signalen op signalen met een relatief hoge amplitude. Daarbij is elke uitvoering standaard voorzien van een 10 Msample acquisitiegeheugen per kanaal, welke optioneel is uit te breiden naar maar liefst 160 Msample gesegmenteerd geheugen.

Verder is de RTB2000 oscilloscoop leverbaar als een 2- of 4-kanaals uitvoering met een bandbreedte vanaf 70Mhz, 100, 200 en 300Mhz. Voor het vergroten van de standaard functionaliteit is de RTB2000 serie optioneel uit te breiden tot een 16 kanaals Mixed signal oscilloscope (MSO). Maar ook protocol decodering, bus triggering, een 4-bit patroongenerator en een Arbitrary functiegenerator behoren tot de optionele mogelijkheden. Klik hier voor de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden