Hoge nauwkeurigheid van Vitrek precisie hoogspanningsmeter  4700

Met het model 4700 biedt Vitrek een precisie hoogspanningsmeter met een hoge meetnauwkeurigheid en voorzien van een color touchscreen wat het gebruik bijzonder eenvoudig maakt.

Vitrek maakt in het model 4700 gebruik van DSP technologie, welke bijdraagt aan een hoge resolutie, meetnauwkeurigheid, stabiliteit en reproduceerbaarheid. Deze precisie hoogspanningsmeter kan dan ook uitstekend wedijveren met traditionele hoogspannings dividers. Opvallend te noemen is het compacte ontwerp en de toepasbaarheid als laboratoriuminstrument.

Tot 10 kV DC of AC kan direct op het model 4700 worden gemeten. Door gebruik te maken van zogenaamde Smartprobes is het meetbereik uit te breiden naar 35KV, 70 KV, 100KV en 140KV. Optioneel wordt een  ISO 17025 geaccrediteerd kalibratiecertificaat meegeleverd.

Voor uitgebreide specificaties van dit product verwijzen wij u graag naar de datasheet.

 

 

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden