Uitmuntende kwaliteit en innovatie hoeft niet duur te zijn! Met de R&S FPC1000 Spectrum Analyzer biedt Rohde&Schwarz onverwacht goede prestaties voor een vriendelijke prijs. Ontworpen in Duitsland volgens dezelfde kwaliteitsstandaarden als de high-end instrumenten.

De R&S FPC1000 heeft het mooiste beeldscherm in zijn klasse van Spectrum Analyzers: 10.1” WXGA (1366 x 768 pixels). De standaard bandbreedte loopt van 5 kHz tot 1 GHz. Maar er zijn licentie upgrades mogelijk naar 2 GHz en zelfs 3 GHz.

Zo blijft uw investering gewaarborgd. Ook als u in de toekomst een hogere bandbreedte nodig heeft. De resolutiebandbreedte kan zo laag als 1 Hz worden ingesteld. De FPC1000 heeft een extreem lage ruisvloer, hoog maximaal ingangsvermogen en een groot dynamisch bereik. Optioneel zijn er ook specifieke meetmogelijkheden beschikbaar als Advanced Measurements, Receiver mode en Modulation analyzer.

Opslag van meetgegevens kan standaard op een USB stick. Deze Spectrum Analyzer is via SCPI commando’s te besturen.
De R&S FPC1000 kan ook worden bestuurd via slimme draadloze besturingssoftware. Blink uit met deze mogelijkheden bij het gebruiken van spectrum analyse in het onderwijs, productie, service of onderzoek.

Voor uitgebreide specificaties van dit product verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden