Uiteraard is TTMS ook dit jaar weer van de partij bij deze beurs Electronics & Applications 2017. Misschien is het u opgevallen dat de naam dit jaar is veranderd van “Electronics & Automation” naar Electronics & Applications 2017.

Wij leggen ook tijdens deze Electronics & Applications beurs de nadruk op applicatiegerichte opstellingen. Dit jaar in de vorm van:

  • Power supply regulation testing
  • PCB testing
  • Geïsoleerde metingen met oscilloscopen
  • Batterij impedantie metingen
  • Radar Puls simulatie

 

Met daarbij uiteraard het gebruik van onze oscilloscopen, multimeters, safety testers, voedingen, (regeneratieve) electronic loads, power meters, LCR meters, etc.

Zoals gebruikelijk, vindt de E&A beurs weer plaats in de Jaarbeurs te Utrecht, en wel 30, 31 mei en 1 juni 2017. Schrijf uzelf of uw collega nu in via deze link en relatiecode EA1138.

Wij verwelkomen u graag op onze stand 7E008.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden