De Chroma 63200 serie DC loads is compleet vernieuwd.

De 63200A serie elektronische DC belastingen van Chroma bestaat nu uit 32 modellen in vermogen oplopend van 3kW tot 24kW en in spanningsbereik oplopend van 150V tot 1200V. Naast de gebruikelijke CC, CR, CV en CV modes kunnen ook meer complexe testen worden gemaakt in CR+CC, CR+CV en CC+CV modes. Daarnaast is er ook een CZ (Constant Impedance mode) voor het simuleren van inschakelstromen.Meerdere units kunnen in master/slave worden geschakeld voor hogere vermogens. Daarnaast is het ook mogelijk om dynamische belastingen te programmeren.

De units zijn ontwikkeld met de nieuwste DSP en FET technologie.
Hierdoor is het nu mogelijk om ook dynamische belastingen te combineren met een frequentie sweep tot wel 50kHz.
Er is tevens een high speed data acquisitie systeem geïntegreerd voor het opslaan van de test data.

Verder is de 63200A serie in staat om kortstondig een 300% overbelasting aan te kunnen.

Een elektronische DC belasting wordt gebruikt om een DC bron te belasten. Hierbij moet u denken aan Power Supply testing, Battery, ACCU of Fuel Cell testing, in DC Solar power netwerken en bij Electrical Vehicle (EV).
De 63200A serie is standaard voorzien van een USB interface en is optioneel uit te breiden met een LAN/Ethernet of een GPIB interface.

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden