H&H Energy Recycling Loads ERI serie

Höcherl & Hackel heeft haar product portfolio uitgebreid met een serie Energy Recycling Loads ERI serie. De voordelen van de H&H Energy Recycling Loads ERI zijn duidelijk: het recyclen van energie is natuurlijk beter dan het in overbodige warmte omzetten. Vaak moet die warmte ook weer worden afgevoerd middels airconditioning. De energiebesparing is dan ook veel groter dan alleen de terug geleverde energie aan het net.

Vermogen Energy Recycling Loads ERI serie

De ERI serie omvat drie vermogensklassen van 3600 W tot 10800 W. Er zijn negen modellen beschikbaar met een spanning oplopend van 120 V / 330 A tot maar liefst 800 V / 67,5 A. De ERI loads kunnen werken in constant current, constant voltage, constant power en constant resistance mode. Limit waarden voor spanning en stroom zijn instelbaar. De efficiency is ongeveer 95 %.

Ook is het mogelijk om dynamische belastingen uit te voeren middels een lijst van maximaal 300 setpoints. Naast logging via alle data interfaces is het ook mogelijk op een externe USB flash drive op te slaan.

Ook is er een scala aan interface opties mogelijk: ethernet, USB, RS-232, analoge I/O en CAN. Optioneel zijn analoge geïsoleerde I/O en GPIB. Het programmeren gebeurt middels een SCPI command set.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden