De PA900 serie is een 1 tot 4 kanaals power analyzer waarbij men met verschillende modules kan werken in één mainframe.
De bediening van deze power analyzer is super eenvoudig door het hoge resolutie touch screen. Je selecteert eenvoudig welke meetresultaten je op het scherm wilt zien maar ook is een grafische weergave van de harmonische componenten mogelijk. Of een oscilloscoop weergave van de ingangssignalen. Complexe bediening van de vermogens- en energie meters behoort hiermee echt tot het verleden

Deze PA 900 power analyzer valt ook op door de hoge nauwkeurigheid en de veelzijdige functionaliteit. Met een bandbreedte tot maar liefst 5 MHz is de PA900 tevens uitstekend inzetbaar als harmonics analyzer.

Afhankelijk van de gewenste specificaties kunt u kiezen uit:
Een bases module met een bandbreedte van 1MHz en een nauwkeurigheid van 0.1%.
Voor nauwkeurige toepassingen is er ook een module met een nauwkeurigheid van 0.03%.
Voor hogere frequenties is er een kaart met een bandbreedte tot 5MHz en voor de extreem lage spanningen is er een module tot 10uV.
Speciaal voor motor applicaties is er ook een torque / speed input module.

Middels een synchronisatie bus is deze 1 tot 4 kanaals power analyzer uit te breiden tot maximaal 20 kanalen.

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden