Teledyne LeCroy / Quantum Data introduceert de nieuwe DisplayPort HBR3 Video Generator / Protocol Analyzer module voor het Quantum Data 980B Advanced Test Platform. De module biedt ontwikkelaars een onschatbare set tools voor het testen van DisplayPort 1.4 producten. Bovendien vertegenwoordigt  de 980B de eerste oplossing in de branche voor DisplayPort HBR3 producten die werken met link rates tot 8,1 Gbps/lane.

Hieronder vindt u een gedeeltelijke lijst van de functies van de videogenerator die worden aangeboden op de Transmitterpoort:

 • Een grote bibliotheek van testpatronen en -formatietijden tot 8,1 Gbps
 • Configureerbare linktraining attributen en monitor trainingstransacties
 • Weergave van gedecodeerde DPCD-registers en EDID-gegevensblokken
 • Emulatie van een MST bron
 • Uitvoeren van HDCP 2.2 compliance tests op displays
 • En meer…

 

Voor de Receiverpoort is er de protocol analyzer voor het testen van HBR3-compatibele bronnen:

 • Opvang van inkomende stroom van 8,1 Gbps voor diepgaande analyse van de belangrijkste verbindingsprotocollen
 • Monitor inkomende video, timing en linkgegevens informatie
 • Emulatie van een verscheidenheid aan linktrainingsmogelijkheden met een configureerbare DPCD
 • Bewerking en emulatie van EDID’s voor het testen van de respons van een bron
 • Emulatie van een MST-bron
 • HDCP 2.2 testen uitvoeren op bronnen en authenticatie controleren van displays
 • Meer…

 

De 980-serie Auxillary Channel Analyzer (ACA) wordt volledig ondersteund op de nieuwe DisplayPort HBR3 module voor het bewaken van het Aux kanaal op HBR3-bronnen en displays. Dit omvat onder meer monitoring linktraining, DPCD status en controle, MST onderhandelingen, HDCP authenticatie en EDID uitwisselingen via het DisplayPort Aux kanaal. De ACA-functie maakt het mogelijk om het Aux kanaal te bewaken tussen een DisplayPort-bron en een display om interoperabiliteitsproblemen tussen beide apparaten te diagnosticeren.

Er zijn diverse toekomstige uitbreidingen voor deze DisplayPort 1.4 HBR3-oplossing gepland, waaronder ondersteuning voor Digital Stream Compression (DSC) en Forward Error Correction (FEC).

Quantum Data 980B

Met de toevoeging van de DisplayPort 1.4 Video Generator / Protocol Analyzer module samen met de bestaande 980 HDMI 2.0 en 12G-SDI Video Generator / Protocol Analyzer modules, biedt het 980 Advanced Test Systeem een uitgebreide oplossing voor het testen van moderne high-end HDTV’s, monitoren, displays en bronnen.

Voor gedetailleerde informatie over deze nieuwe module verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden