De HDMI 2-1 specificatie is nog niet officieel geïntroduceerd, maar Quantum Data heeft al wel een hardware oplossing. Gebruikmakend van firmware en gateware updates zal deze hardware straks volledig voldoen aan de officiële HDMI 2-1 specificatie.

Deze nieuwe module maakt deel uit van de 980B serie video generatoren / protocol analyzers van Quantum Data.

Nieuw in de HDMI 2.1 specificatie zijn:

  • Hogere videoresoluties ondersteunen een reeks hogere resoluties en snellere verversings-frequenties, waaronder 8K60Hz en 4K120Hz voor meeslepende weergave en vloeiende snelle actiedetails.
  • Dynamische HDR zorgt ervoor dat elk moment van een video wordt weergegeven met de ideale waarden voor diepte, detail, helderheid, contrast en breder kleurengamma – op een scène-voor-scène-basis of zelfs een frame-voor-frame basis.
  • 48G kabels maken tot 48Gbps bandbreedte mogelijk voor ongecomprimeerde HDMI 2.1-functieondersteuning, inclusief 8K video met HDR. De kabel is compatibel met eerdere versies van de HDMI-specificatie en kan worden gebruikt met bestaande HDMI-apparaten.
  • eARC ondersteunt de meest geavanceerde audioformaten zoals objectgebaseerde audio en voorziet in geavanceerde audiosignaalbesturingsmogelijkheden, waaronder automatische detectie van apparaten.
  • Game Mode VRR heeft een variabele verversingsfrequentie, waardoor een 3D grafische processor het beeld vloeiender kan weergeven.

 

Met de toevoeging van deze nieuwe module heeft QuantumData nu in de 980 familie oplossingen voor 12G-SDI, DisplayPort 1.4 en HDMI 2-1.

Wilt u starten met de ontwikkeling van uw HDMI 2.1-producten en een voorsprong hebben op de concurrentie? Vraag ons naar de details.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden