Quantum Data introduceert een compleet nieuwe Video Generator / Video Analyzer test set. De 280 serie is geschikt voor de professionele A/V installateurs.
De HDMI 2.0 poorten op elk toestel ondersteunen het testen met datasnelheden tot 18 Gbps (600 MHz pixelsnelheid). De HDBaseT-poorten hebben maximaal een 300 MHz pixelsnelheid.

Het installeren van videodistributienetwerken in residenties of commerciële faciliteiten is complex. Dit geldt vooral voor de HDMI 2.0 netwerkinstallaties. Er kunnen allerlei storingsomstandigheden optreden, zoals geen video, slechtere video, flitsende video, onverwachte video- of audio- en andere prestatieproblemen.

Deze storingen wijzen vaak op kabel, HDCP, EDID en/of Hot plug problemen. Audio/video professionals hebben een betaalbare oplossing nodig die snel inzicht biedt om deze problemen op te lossen. Het scheelt in tijd en dat heeft uiteraard ook positieve invloed op de klanttevredenheid.

De 280 units zijn compact, batterij gevoed en elk uitgerust met een handige touch screen voor controle en status van de videosignalen.  De 280G Video Generator en 280A Video Analyzer kunnen afzonderlijk of samen als set worden aangeschaft. Een handige draagtas is optioneel verkrijgbaar.

 

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2018 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden