Introductie
De LPA serie Laboratory Power Amplifiers van N4L biedt AC en DC gekoppelde breedbandversterking voor een breed scala aan industriële en laboratoriumtoepassingen. Alle LPA-versterkers hebben een 1 MHz-bandbreedte. De reeks loopt van 400 Vpk, 50 mA modellen tot 18 Vpk, 5 Arms modellen. Oorspronkelijk ontworpen voor gebruik met N4L Fase Sensitive Multimeters, kunnen ze ook overal worden gebruikt waar het nodig is om een signaal te verhogen in spanning of stroom bij frequenties tot 1 MHz.

Eigenschappen
De N4L LPA Power Amplifiers combineren DC nauwkeurigheid met een grote bandbreedte om complexe golfvormen nauwkeurig te reproduceren. Ze kunnen belastingen aan die resistief of reactief zijn.

Toepassingen
De toepassingen waarvoor de LPA-versterkers kunnen worden gebruikt zijn breed, van Piëzo-transducer testen tot materiaalanalyse van een diëlektricum waar hoge DC offset spanningen nodig zijn.

Functionaliteit
De LPA serie amplifiers kunnen worden gekoppeld aan een N4L PSM Frequency Response Analyzer en een externe stroomshunt voor een flexibel impedantiemeetsysteem dat DUT’s kan aansturen met hogere spanningen en stromen dan die normaal gesproken mogelijk zijn met behulp van traditionele LCR-meetmethoden. De voordelen van de N4L LPA serie op een rijtje: Onvoorwaardelijk stabiel voor elke belasting, nauwkeurige DC uitsturing, breedbandig en een uitstekende prijs- prestatieverhouding.

Een overzicht van de beschikbare modellen:

Model Output Bandwidth Slew Rate (Typical) Output Coupling Gain Options
LPA01 Max +/-14Vpk, 700mArms 1MHz 600V/us ac, ac+dc, ac+(dc) x1, x4, x10
LPA400A +/-400Vpk, 50mArms 100kHz @ 800Vpk-pk 350V/us x50, x200, x500
1MHz @ 80Vpk-pk
LPA400B +/-180Vpk, 100mArms 200kHz @ 360Vpk-pk
1MHz @ 80Vpk-pk
LPA05A +/-40Vpk, 3Arms 500kHz @ 80Vpk-pk 120V/us x10
1MHz @ 40Vpk-pk
LPA05B +/-18Vpk, 5Arms 1MHz

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden