Op 6 februari gaat de ISE beurs weer van start in de RAI te Amsterdam en zal eindigen op 9 februari 2018. Ook dit jaar heeft Teledyne/Le Croy Quantum Data weer een stand op deze beurs: stand 10-H190. TTMS is al jaren een Teledyne/Le Croy Quantum Data distributeur voor de Benelux, en zal in die hoedanigheid ook weer op de stand aanwezig zijn.

Ook dit jaar is er een goede reden om deze stand te bezoeken. Tijdens de ISE beurs 2018 vindt de Europese introductie plaats van de nieuwe 280G video generator en 280A video analyzer. Deze portable batterijgevoede instrumenten kunnen als losse tools worden gebruikt maar ook gecombineerd als test set.

De 280-serie is specifiek ontwikkeld voor de professionele Audio/Video installateur. Zie ook ons persbericht over deze nieuwe 280 test set.

Daarnaast laten we op deze beurs natuurlijk ook de laatste ontwikkelingen zien in de 780-serie multimedia videotesters en de 980-serie met de HDMI 2.1 protocol analyzer en Displaypoort 1.4 protocol analyzer / video generator.

Om u optimaal van dienst te zijn tijdens de beurs zouden wij graag een afspraak met u willen maken voor een bezoek aan onze stand. Op deze manier kunnen wij u maximale aandacht geven tijdens uw bezoek.

Laat ons even per email (info@ttms.nl) weten of u hierin geïnteresseerd bent.

 

WHAT OUR CUSTOMERS SAY

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

© Copyright 2018 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden