Microgrid Manager

De CINERGIA Microgrid Manager is de centrale spil in een Microgrid en draagt zorg voor de juiste afhandeling en distributie van de verschillende energiestromen. Hierbij valt te denken aan verschillende toepassingen.
In Island mode (niet aangesloten op het openbare net)  zorgt de Micro Grid manager voor de juiste balans tussen Opweking door Wind en zonne energie, de belasting, of het ontlading/laden van de batterij. Ook is er een voorziening om nog een andere voeding in te schakelen.
In Grid mode (aangesloten op het net) zorgt de Grid manager voor de juiste verdeling van de energie en eventueel het terug leveren / leveren van energie op / van het net.
Er is ook een ondersteuning van een DC grid mogelijk.

Deze power manager is speciaal ontwikkeld voor toepassing in 3-fase applicaties met een vermogen vanaf 7,5 kVA tot 1200 kVA met een DC spanning voor batterij opslag van maximaal 750Vdc. De compacte hardware is voorzien van een Maximum Power Point tracker (MPPT) en charge / discharge algoritmes voor de batterij waardoor de Microgrid Manager rechtstreeks kan worden aangesloten op eventuele PV panelen, en batterijen / accu’s voor opslag.

Een juiste balans tussen de opwekking van energie en het gebruik van energie binnen een Microgrid is cruciaal en daarom heeft deze power Manager dan ook een belangrijke functie bij het schakelen tussen de AC en/of DC Grid bronnen zoals Solar, wind, biomassa en overige energiebronnen en de noodzakelijke energie opslag technologieën.

Voor gedetailleerde informatie verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Wilt u meer informatie of advies over de Microgrid Manager van Cinergia, neem dan contact met ons op!

 

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden