Uiteraard is TTMS ook dit jaar weer van de partij bij de beurs Power Electronics in de Brabanthallen te Den Bosch.

Wij leggen tijdens deze beurs de nadruk op applicatiegerichte opstellingen, met daarbij uiteraard het gebruik van onze oscilloscopen, AC en DC voedingen, (regeneratieve) electronic loads, power meters, bipolaire voedingen, lineaire voedingen, LCR meters, multimeters, safety testers, etc.

Daarnaast zal TTMS op de Power Electronics beurs een van de lezingen verzorgen. Het toepassen van een flexibel inzetbare batterij emulator kan enorm bijdragen aan het realiseren van de verschillende testfasen binnen R&D en productie. Tijdens onze presentatie zal nader worden ingegaan op de verschillende aspecten bij batterij emulatie: de interne weerstand, dynamic charging / discharging, EIS, bipolaire en regeneratieve concepten etc. Het volledige programma met alle lezingen vindt u hier.

Zoals eerder vermeld, vindt de Power Electronics beurs weer plaats in de Brabanthallen te Den Bosch, en wel op 14 juni 2018. Vanaf 09:00 bent u van harte welkom en om 09:30 start de eerste lezing.

Schrijf uzelf of uw collega nu in via deze link . Vermeld hierbij de relatiecode PE3738.

Wij verwelkomen u graag op onze stand!

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden