Uiteraard is TTMS ook dit jaar weer van de partij bij de beurs Power Electronics in de Brabanthallen te Den Bosch.

Wij leggen tijdens deze beurs de nadruk op applicatiegerichte opstellingen, met daarbij uiteraard het gebruik van onze oscilloscopen, AC en DC voedingen, (regeneratieve) electronic loads, power meters, bipolaire voedingen, lineaire voedingen, LCR meters, multimeters, safety testers, etc.

Daarnaast zal TTMS op de Power Electronics beurs een van de lezingen verzorgen. Het toepassen van een flexibel inzetbare batterij emulator kan enorm bijdragen aan het realiseren van de verschillende testfasen binnen R&D en productie. Tijdens onze presentatie zal nader worden ingegaan op de verschillende aspecten bij batterij emulatie: de interne weerstand, dynamic charging / discharging, EIS, bipolaire en regeneratieve concepten etc. Het volledige programma met alle lezingen vindt u hier.

Zoals eerder vermeld, vindt de Power Electronics beurs weer plaats in de Brabanthallen te Den Bosch, en wel op 14 juni 2018. Vanaf 09:00 bent u van harte welkom en om 09:30 start de eerste lezing.

Schrijf uzelf of uw collega nu in via deze link . Vermeld hierbij de relatiecode PE3738.

Wij verwelkomen u graag op onze stand!

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden