De Chroma 63200E serie DC loads

Als uitbreiding op de populaire 63200A hoogvermogen elektronische belastingen heeft Chroma de nieuwe compacte 63200E serie met vermogens van 2 kW tot 24 kW geïntroduceerd. Het maximale vermogen is middels een master/slave combinatie uit te breiden tot 240kW. Vergeleken met de vorige 63200 serie zijn de afmetingen de helft kleiner voor hetzelfde vermogen: 6 kW in slechts 4U.

Functies
Naast de standaard functies als CC, CR, CP, CV en CZ belasting kan de 63200E serie ook het ontladen van batterij / accu’s testen. De 63200E serie kan de Wh en Ah loggen tijdens het ontladen van de batterij. Deze serie loads is verkrijgbaar in drie bedrijfsspanningen;  150 V, 600 V en 1200 V. Hiermee dekt de 63200E een bijzonder breed spanningsgebied af en dat in combinatie met een brede vermogensrange en het flex power design. Even een voorbeeld om dit te verduidelijken: bij een model van 2000W met een maximale spanning van 150V hebben we drie stroomranges waarbij de hoogste stroom 200A is. Dit specifieke model kan dus bij 10V, 200A dissiperen en bij 150V maximaal 13.33A.

Het extreem heldere VFD-display van de 63200E DC belasting maakt een duidelijk zicht op de testresultaten mogelijk. Bovendien zijn de DC belastingen afhankelijk van het gewenste vermogensniveau beschikbaar in desktop- of torenmodellen. Bij het torenmodel kantelt het bedieningspaneel, zodat de gebruiker het toestel zowel zittend als staand gemakkelijk kan zien en bedienen. Alle modellen van de serie zijn ontworpen op dezelfde breedte. Zowel desktops als torenmodellen kunnen in een standaard 41U rackbehuizing worden gemonteerd om de ruimte optimaal te benutten.

Toepassingen
De 63200E serie vindt toepassing in elektrische voertuigtests, DC voedingen, het testen van zonne-energie, accu’s / batterijen, waterstof en brandstofcellen.

Voor gedetailleerde informatie over de 63200E serie DC loads, verwijzen wij u graag naar onze overzichtpagina van electronische loads. Hier is ook de datasheet te vinden.

Heeft u vragen over prijzen en/of levertijden, of wilt u een demonstratie van één van de 63200E serie DC loads neem dan contact met ons op. Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste DC belasting voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden