De Chroma 63200E serie DC loads

Als uitbreiding op de populaire 63200A hoogvermogen elektronische belastingen heeft Chroma de nieuwe compacte 63200E serie met vermogens van 2 kW tot 24 kW geïntroduceerd. Het maximale vermogen is middels een master/slave combinatie uit te breiden tot 240kW. Vergeleken met de vorige 63200 serie zijn de afmetingen de helft kleiner voor hetzelfde vermogen: 6 kW in slechts 4U.

Functies
Naast de standaard functies als CC, CR, CP, CV en CZ belasting kan de 63200E serie ook het ontladen van batterij / accu’s testen. De 63200E serie kan de Wh en Ah loggen tijdens het ontladen van de batterij. Deze serie loads is verkrijgbaar in drie bedrijfsspanningen;  150 V, 600 V en 1200 V. Hiermee dekt de 63200E een bijzonder breed spanningsgebied af en dat in combinatie met een brede vermogensrange en het flex power design. Even een voorbeeld om dit te verduidelijken: bij een model van 2000W met een maximale spanning van 150V hebben we drie stroomranges waarbij de hoogste stroom 200A is. Dit specifieke model kan dus bij 10V, 200A dissiperen en bij 150V maximaal 13.33A.

Het extreem heldere VFD-display van de 63200E DC belasting maakt een duidelijk zicht op de testresultaten mogelijk. Bovendien zijn de DC belastingen afhankelijk van het gewenste vermogensniveau beschikbaar in desktop- of torenmodellen. Bij het torenmodel kantelt het bedieningspaneel, zodat de gebruiker het toestel zowel zittend als staand gemakkelijk kan zien en bedienen. Alle modellen van de serie zijn ontworpen op dezelfde breedte. Zowel desktops als torenmodellen kunnen in een standaard 41U rackbehuizing worden gemonteerd om de ruimte optimaal te benutten.

Toepassingen
De 63200E serie vindt toepassing in elektrische voertuigtests, DC voedingen, het testen van zonne-energie, accu’s / batterijen, waterstof en brandstofcellen.

Voor gedetailleerde informatie over de 63200E serie DC loads, verwijzen wij u graag naar onze overzichtpagina van electronische loads. Hier is ook de datasheet te vinden.

Heeft u vragen over prijzen en/of levertijden, of wilt u een demonstratie van één van de 63200E serie DC loads neem dan contact met ons op. Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste DC belasting voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden