Introductie
De LPA spanning en stroomversterkers van N4L bieden AC en DC gekoppelde breedbandversterking voor een breed scala aan industriële en laboratoriumtoepassingen. Alle LPA-versterkers hebben een 1 MHz-bandbreedte. De reeks loopt van 400 Vpk, 50 mA modellen tot 18 Vpk, 5 Arms modellen. Oorspronkelijk ontworpen voor gebruik met N4L Fase Sensitive Multimeters, kunnen ze ook overal worden gebruikt waar het nodig is om een signaal te verhogen in spanning of stroom bij frequenties tot 1 MHz.

Eigenschappen
De N4L LPA Power Amplifiers combineren DC nauwkeurigheid met een grote bandbreedte om complexe golfvormen nauwkeurig te reproduceren. Ze kunnen belastingen aan die resistief of reactief zijn.

Toepassingen
De toepassingen waarvoor de LPA-versterkers kunnen worden gebruikt zijn breed, van Piëzo-transducer testen tot materiaalanalyse van een diëlektricum waar hoge DC offset spanningen nodig zijn.

Functionaliteit
De LPA kan worden gekoppeld aan een N4L PSM Frequency Response Analyzer en een externe stroomshunt voor een flexibel impedantiemeetsysteem dat DUT’s kan aansturen met hogere spanningen en stromen dan die normaal gesproken mogelijk zijn met behulp van traditionele LCR-meetmethoden. De voordelen van de N4L LPA serie op een rijtje: Onvoorwaardelijk stabiel voor elke belasting, nauwkeurige DC uitsturing, breedbandig en een uitstekende prijs- prestatieverhouding.

Een overzicht van de beschikbare modellen:

Model Output Bandwidth Slew Rate (Typical) Output Coupling Gain Options
LPA01 Max +/-14Vpk, 700mArms 1MHz 600V/us ac, ac+dc, ac+(dc) x1, x4, x10
LPA400A +/-400Vpk, 50mArms 100kHz @ 800Vpk-pk 350V/us x50, x200, x500
1MHz @ 80Vpk-pk
LPA400B +/-180Vpk, 100mArms 200kHz @ 360Vpk-pk
1MHz @ 80Vpk-pk
LPA05A +/-40Vpk, 3Arms 500kHz @ 80Vpk-pk 120V/us x10
1MHz @ 40Vpk-pk
LPA05B +/-18Vpk, 5Arms 1MHz

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Heeft u vragen over prijzen of levertijden, of wilt u een demonstratie van één van de LPA modellen neem dan contact met ons op. Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste oplossing voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden