Introductie
De uitbreiding van de 62000H serie DC voedingen van Chroma zorgt nu voor een 62000H serie bestaande uit 20 modellen in vermogen oplopend van 2 kW tot 15 kW. Het spanningsbereik loopt van 30 V tot 1000 V en de stromen lopen tot 375 A. De nieuw toegevoegde 100 V wide range modellen betreffen een 10 kW en een 15 kW uitvoering.

Toepassingen
De nieuwe wide range modellen hebben als voordeel boven de bestaande modellen dat de maximale stroom die door de voeding geleverd kan worden, toeneemt bij lagere spanningen.
Voor de 10kW unit betekend dit een maximale stroom van 250A bij 40V en voor het 15kW model is dit zelfs 375A bij 40V. Bij spanningen boven de 40V neemt de maximale stroom af en wel zodanig als het maximale vermogen toelaat. Bij spanningen onder de 40V blijft de maximale stroom per model van toepassing.

Deze DC voedingen zijn bijzonder geschikt voor toepassing in ATE testsystemen, maar ook in het lab. Meerdere units kunnen in master/slave worden geschakeld. Dit maakt de voedingen uit de 62000H serie geschikt voor bulk power toepassingen, zoals bijvoorbeeld de simulatie van de grotere batterij of accubanken binnen de automotive sector of defensie.

Functionaliteit
De voordelen van de 62000H serie zijn de trigger poorten en de hoge precisie uitlezing van de spanning en stroom. Daarnaast is het mogelijk om met deze DC voeding complexe DC golfvormen te genereren met spanningspulsen, -drops, en –variaties. Verder is de 62000H serie ook leverbaar als Solar Array Simulator (SAS), geschikt voor het vaststellen van de prestaties van de maximum power point tracker (MPPT) van Solar inverters.

Eigenschappen
De 62000H serie is standaard voorzien van een USB en RS232/RS485 interface en is optioneel uit te breiden met een LAN/Ethernet of een GPIB interface.

Met de uitbreiding van de 62000H serie hebben wij ook een nieuwe 62000H datasheet.

Heeft u vragen over prijzen en/of levertijden, of wilt u een demonstratie van één van de 62000H Serie DC voedingen neem dan contact met ons op. Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste DC voeding voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden