De PLI serie van H&H is een bijzonder uitgebreide serie DC loads met 103 modellen van 600W tot 28,8kW en een spannings range van 60V tot 800V. En met de uitbreiding van de PLI serie komen daar nog eens 11 nieuwe modellen bij met een maximale spanning van 1200V. en een vermogen oplopend van 2400 W tot 14400 W. En tel daar dan nog eens de 17 nieuwe hoge stroom modellen bij op (300V en 600V uitvoeringen) in een vermogens range van 3200 W tot 25200 W. Komen we al op 131 verschillende modellen.
En mocht dat qua vermogen nog niet genoeg zijn; alle PLI modellen kunnen in vermogen worden uitgebreid middels master/slave opstellingen.

De reeks van de PLI serie elektronische belastingen met hoge spanningen tot 1200 V heeft de extensie HV in de modelnaam. De modellen met hoge stromen hebben EC als extensie.

Zoals gebruikelijk binnen de PLI-serie bieden deze nieuwe modellen elektronische belastingen weer een comfortabele bediening door een grafische gebruikersinterface. Het hoogtepunt van de hele PLI-serie is de grote verscheidenheid aan standaard interfaces. Naast Ethernet, USB, RS-232 en Analoge interface is er een standaard CAN interface. Programmering gebeurt in SCPI syntaxis.

Deze electronische belastingen kunnen functioneren als constante stroombelasting, constante spanningsbelasting, constante vermogensbelasting en constante weerstand belasting. Bovendien kan in elke belastingsfunctie beveiligingen voor stroom en spanning worden ingesteld. Met een statische data-acquisitie functie kunnen meetgegevens worden opgeslagen op een externe USB stick. Er is ook een mogelijkheid van dynamisch belasten van de DUT. Dit kan gepulsed met instelbare waarden tussen 0 en 100% en uiteraard met instelbare tijdsduur en ferquentie. Ook bij dynamische belasting kunnen de verworven meetgegevens inclusief timestamp worden opgeslagen op USB stick..
Met een configureerbaar triggermodel kan de data acquisitie van zowel statische als dynamische belastingen worden gestart.

Toepassingen
Een elektronische DC belasting wordt met name gebruikt voor het testen van DC voedingen en batterijen. Voor de laatste toepassing heeft de PLI unit nog een specifieke functie om de interne weerstand van de batterij of accu te bepalen.

Met de uitbreiding van de PLI serie DC loads hebben wij natuurlijk ook een nieuwe PLI datasheet voor u met alle specificaties.
Wij hebben meerdere leveranciers van DC belastingen en ook andere series H&H DC loads. Klik hier voor een overzichtspagina van al onze elektronische belastingen.

Heeft u vragen over prijzen en/of levertijden, of wilt u een demonstratie van één van de PLI Serie DC belastingen neem dan contact met ons op. Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste DC load voor uw applicatie.

 

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden