De PLI serie van H&H is een bijzonder uitgebreide serie DC loads met 103 modellen van 600W tot 28,8kW en een spannings range van 60V tot 800V. En met de uitbreiding van de PLI serie komen daar nog eens 11 nieuwe modellen bij met een maximale spanning van 1200V. en een vermogen oplopend van 2400 W tot 14400 W. En tel daar dan nog eens de 17 nieuwe hoge stroom modellen bij op (300V en 600V uitvoeringen) in een vermogens range van 3200 W tot 25200 W. Komen we al op 131 verschillende modellen.
En mocht dat qua vermogen nog niet genoeg zijn; alle PLI modellen kunnen in vermogen worden uitgebreid middels master/slave opstellingen.

De reeks van de PLI serie elektronische belastingen met hoge spanningen tot 1200 V heeft de extensie HV in de modelnaam. De modellen met hoge stromen hebben EC als extensie.

Zoals gebruikelijk binnen de PLI-serie bieden deze nieuwe modellen elektronische belastingen weer een comfortabele bediening door een grafische gebruikersinterface. Het hoogtepunt van de hele PLI-serie is de grote verscheidenheid aan standaard interfaces. Naast Ethernet, USB, RS-232 en Analoge interface is er een standaard CAN interface. Programmering gebeurt in SCPI syntaxis.

Deze electronische belastingen kunnen functioneren als constante stroombelasting, constante spanningsbelasting, constante vermogensbelasting en constante weerstand belasting. Bovendien kan in elke belastingsfunctie beveiligingen voor stroom en spanning worden ingesteld. Met een statische data-acquisitie functie kunnen meetgegevens worden opgeslagen op een externe USB stick. Er is ook een mogelijkheid van dynamisch belasten van de DUT. Dit kan gepulsed met instelbare waarden tussen 0 en 100% en uiteraard met instelbare tijdsduur en ferquentie. Ook bij dynamische belasting kunnen de verworven meetgegevens inclusief timestamp worden opgeslagen op USB stick..
Met een configureerbaar triggermodel kan de data acquisitie van zowel statische als dynamische belastingen worden gestart.

Toepassingen
Een elektronische DC belasting wordt met name gebruikt voor het testen van DC voedingen en batterijen. Voor de laatste toepassing heeft de PLI unit nog een specifieke functie om de interne weerstand van de batterij of accu te bepalen.

Met de uitbreiding van de PLI serie DC loads hebben wij natuurlijk ook een nieuwe PLI datasheet voor u met alle specificaties.
Wij hebben meerdere leveranciers van DC belastingen en ook andere series H&H DC loads. Klik hier voor een overzichtspagina van al onze elektronische belastingen.

Heeft u vragen over prijzen en/of levertijden, of wilt u een demonstratie van één van de PLI Serie DC belastingen neem dan contact met ons op. Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste DC load voor uw applicatie.

 

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden