Rohde & Schwarz Oscilloscopen actie

BESPAAR NU TOT 30% OP UW NIEUWE OSCILLOSCOOP OF 50% OP DE PK1 APPLICATIEBUNDEL MET DEZE TWEE ROHDE & SCHWARZ OSCILLOSCOPEN ACTIES

Wij hebben u al eerder bericht over de mooie Rohde & Schwarz oscilloscopen uit de RTB2000 serie. De RTB2000 serie werd geïntroduceerd in 2017. Met een 10” touchscreen, 10-bit verticale resolutie en 10 tot 160 Msamples geheugen biedt Rohde & Schwarz een gebruiksvriendelijke oscilloscoop met extreem gevoelige en nauwkeurige ingangsversterkers. Het basis frequentiebereik van 70 MHz is uit te breiden tot 300 MHz. Trigger opties, MSO en Arbitrary Waveform Generator opties maken de RTB2000 serie compleet.

In 2018 heeft R&S twee nieuwe series gelanceerd als uitbreiding van het assortiment: de RTM3000 en de RTA4000 serie. Deze series zijn gebaseerd op de succesvolle eigenschappen van de RTB2000 en gaan verder in frequentiebereik en functionaliteit: met een bandbreedte tot 1 GHz, nog hogere gevoeligheid, dieper acquisitiegeheugen tot 1 Gsample in segmented memory mode, tot 2.000.000 waveforms/s acquisition rate, spectrumanalyse, spectrogram, power analyse. Maar ook tot acht serial protocol trigger en decodeer mogelijkheden: I2C, SPI, UART/RS-232/RS-422/RS-485, CAN, LIN, I2S, MIL-STD-1553, en ARINC 429. Er zijn modellen in twee- en vierkanaals uitvoeringen. Elk van deze modellen is vervolgens nog uit te breiden met 16 logic ingangskanalen.

In het kort gezegd: bijzonder uitgebreide oscilloscopen in hun prijsklasse. Deze bijzondere oscilloscopen gaan we nu op twee manieren voor u nog aantrekkelijker maken!

Rohde & Schwarz oscilloscopen promotie 1

Koopt u vóór 31 december 2018 een RTB2000, RTM3000 of RTA4000 oscilloscoop dan is de PK1 applicatiebundel voor de halve prijs!

De R&S®RTB/RTM/RTA-PK1 applicatiebundel biedt de rijke functionaliteit van de R&S®RTB2000 , R&S®RTM3000 en R&S®RTA4000 oscilloscopen. Deze zeer aantrekkelijk geprijsde bundel bevat alle momenteel beschikbare softwareopties (I²C, SPI, UART/RS-232, CAN/LIN, en voor RTM en RTA tevens de I²S, MIL-1553, ARINC 429, spectrum en vermogensanalyse) en de optie voor de arbitraire golfvorm generator en patroongenerator hardware. Voor de R&S®RTM3000 voegt hij ook de history en gesegmenteerde geheugenmode toe.

Rohde & Schwarz oscilloscopen promotie 2

Dit is een inruilactie!

Als uw huidige oscilloscoop niet meer voldoet aan uw eisen, te duur is in onderhoud of bijvoorbeeld niet genoeg geheugen heeft, is het tijd voor een nieuwe oscilloscoop. De R&S®RTM3000 en R&S®RTA4000 oscilloscopen bieden een breed pakket aan voordelen en unieke functies:

  •  10-bit ADC is 4x zo veel resolutie als met uw oude 8-bit oscilloscoop.
  •  80 Msample tot 200 Msample geheugen diepte
  • 10.1” display met capacitief touchscreen (1280 x 800 pixel)
  • Een uitgebreide range aan trigger en decode opties
  • Een bijzonder gevoelige ingangsversterker van 500 μV/div en dat over de volle bandbreedte
  • 10 seconde opstart tijd.

Koopt u vóór 30 juni 2019 een RTM3000 of RTA4000 oscilloscoop met een bandbreedte van ten minste 350 MHz, dan biedt Rohde & Schwarz u 30% korting op de aanschafprijs bij inruil van uw oude oscilloscoop. (Vraag ons naar de specifieke inruilvoorwaarden.)

De 30% korting is van toepassing op het basisstation en de beschikbare upgrades van de bandbreedte. Verdere hardware en software opties zijn uitgesloten van de korting.

Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere promoties.

Voor de uitgebreide specificaties verwijs ik u graag naar de datasheets van de RTB2000, de RTM3000 en de RTA4000 serie.

Wilt u deze oscilloscoop eens gedemonstreerd zien of wilt u gelijk een offerte? Laat het ons weten.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2018 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden