De nieuwe generatie Chroma 61500 serie AC voedingen

Simuleren van het spanningsnet om de operationele efficiëntie van machines, besturingen en serversystemen te garanderen

De nieuwe generatie Chroma 61500 serie AC voedingen is uitermate geschikt voor het simuleren van enkel- en driefase netspanning. Om de uptime van de door u geleverde bedrijfskritische (productie)machines, (computer)apparatuur en servervoedingen te garanderen, wilt u ze graag testen en verifiëren aan de hand van strenge wettelijke testnormen. De immuniteitstest omvat bijvoorbeeld spanningsdips, korte onderbrekingen en variaties voor zowel AC als DC ingangsspanningseisen. Een volgende functionaliteitstest is het simuleren van de overdracht van het ingangsvermogen van het elektriciteitsnet naar het back-upsysteem via UPS of HVDC-systeem tijdens abnormale stroomcondities. Met deze test wordt gecontroleerd of aan de eisen van de uitvaltijd wordt voldaan.

Specificaties Chroma 61500 serie AC voedingen

De nieuwe Chroma 61507, 61508 en 61509 AC uitvoeringen zijn programmeerbare AC voedingen met veel vermogen in een bescheiden behuizing: 5U hoogte. De enkel- en driefase voedingen van 3 kVA tot 6 kVA kunnen testen volgens strenge testnormen. De 61500 serie is immers voorzien van een harmonics en inter-harmonics golfvorm synthesizer en ook geschikt voor Power Line Disturbance simulaties.

Met een maximale uitgangsspanning van 350Vac/495Vdc voldoen deze Chroma voedingen aan de testvereisten voor zowel AC- als DC ingangsspanningen voor onder andere servervoedingen. Elke fase is onafhankelijk te belasten.

Bovendien is het DC uitgangsvermogen van deze Chroma serie verhoogd en is de voeding geoptimaliseerd om de testmogelijkheden voor AC/DC servervoedingen verder uit te breiden. De 61509 serie is in staat om een uitgangsfrequentie tot 2000 Hz te leveren. Daarnaast beschikt de unit over de mogelijkheid om zuivere sinusvormige output te genereren met een typische vervorming van minder dan 0,3% bij 50/60 Hz. Deze eigenschappen maken de Chroma 61509 ideaal voor commerciële, vermogenselektronica, avionica, militaire en normtest-toepassingen, van bench-top R&D ontwerpverificatie en kwaliteitsborging tot massaproductie.

Uitvoeringen van de Chroma 61500 serie AC voedingen

De nieuwe uitvoeringen in de 61500 serie van Chroma zijn:

  • Model 61507, 3000 VA (3x1000VA)
  • Model 61508, 4500 VA (3x1500VA)
  • Model 61509, 6000 VA (3x2000VA)

 

Voor meer informatie over de nieuwe generatie Chroma 61500 serie enkel- en driefase AC voedingen verwijzen wij u graag naar de productpagina, waar ook de datasheet te vinden is.

Wij hebben meerdere leveranciers van AC voedingen. Klik hier voor een overzichtspagina van al onze AC voedingen.

Heeft u vragen over prijzen en/of levertijden of wilt u een demonstratie van één van de Chroma 61509 serie AC voedingen, neem dan contact met ons op. Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste AC voeding voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden