De nieuwe generatie Chroma 61500 serie AC voedingen

Simuleren van het spanningsnet om de operationele efficiëntie van machines, besturingen en serversystemen te garanderen

De nieuwe generatie Chroma 61500 serie AC voedingen is uitermate geschikt voor het simuleren van enkel- en driefase netspanning. Om de uptime van de door u geleverde bedrijfskritische (productie)machines, (computer)apparatuur en servervoedingen te garanderen, wilt u ze graag testen en verifiëren aan de hand van strenge wettelijke testnormen. De immuniteitstest omvat bijvoorbeeld spanningsdips, korte onderbrekingen en variaties voor zowel AC als DC ingangsspanningseisen. Een volgende functionaliteitstest is het simuleren van de overdracht van het ingangsvermogen van het elektriciteitsnet naar het back-upsysteem via UPS of HVDC-systeem tijdens abnormale stroomcondities. Met deze test wordt gecontroleerd of aan de eisen van de uitvaltijd wordt voldaan.

Specificaties Chroma 61500 serie AC voedingen

De nieuwe Chroma 61507, 61508 en 61509 AC uitvoeringen zijn programmeerbare AC voedingen met veel vermogen in een bescheiden behuizing: 5U hoogte. De enkel- en driefase voedingen van 3 kVA tot 6 kVA kunnen testen volgens strenge testnormen. De 61500 serie is immers voorzien van een harmonics en inter-harmonics golfvorm synthesizer en ook geschikt voor Power Line Disturbance simulaties.

Met een maximale uitgangsspanning van 350Vac/495Vdc voldoen deze Chroma voedingen aan de testvereisten voor zowel AC- als DC ingangsspanningen voor onder andere servervoedingen. Elke fase is onafhankelijk te belasten.

Bovendien is het DC uitgangsvermogen van deze Chroma serie verhoogd en is de voeding geoptimaliseerd om de testmogelijkheden voor AC/DC servervoedingen verder uit te breiden. De 61509 serie is in staat om een uitgangsfrequentie tot 2000 Hz te leveren. Daarnaast beschikt de unit over de mogelijkheid om zuivere sinusvormige output te genereren met een typische vervorming van minder dan 0,3% bij 50/60 Hz. Deze eigenschappen maken de Chroma 61509 ideaal voor commerciële, vermogenselektronica, avionica, militaire en normtest-toepassingen, van bench-top R&D ontwerpverificatie en kwaliteitsborging tot massaproductie.

Uitvoeringen van de Chroma 61500 serie AC voedingen

De nieuwe uitvoeringen in de 61500 serie van Chroma zijn:

  • Model 61507, 3000 VA (3x1000VA)
  • Model 61508, 4500 VA (3x1500VA)
  • Model 61509, 6000 VA (3x2000VA)

 

Voor meer informatie over de nieuwe generatie Chroma 61500 serie enkel- en driefase AC voedingen verwijzen wij u graag naar de productpagina, waar ook de datasheet te vinden is.

Wij hebben meerdere leveranciers van AC voedingen. Klik hier voor een overzichtspagina van al onze AC voedingen.

Heeft u vragen over prijzen en/of levertijden of wilt u een demonstratie van één van de Chroma 61509 serie AC voedingen, neem dan contact met ons op. Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste AC voeding voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden