Energy Storage Event 2019

Het energy storage event 2019 is een nieuw event waarbij u uitgebreid wordt geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energie opslag in de vorm van batterijen. En dan in de vorm van nieuwe batterij technologie maar ook hergebruik van batterij packs, het testen van batterijen en ook batterij emulatie.

TTMS zal een uitgebreide presentatie verzorgen over batterij emulatie en het toepassingsgebied van deze instrumentatie. “Van knoopcel tot elektrische bus of vrachtwagen.” In hoeverre kunnen we werkelijk een batterij emuleren en wat zijn de voordelen hiervan voor u? Op het event zullen wij u ook uitvoerig kennis laten maken met een breed assortiment aan batterij test- en meetapparatuur. Uiteraard hebben wij op de stand een batterij emulator ter ondersteuning van onze presentatie. Maar ook een regeneratieve batterij charger/discharger, DC voedingen, DC loads, batterij testers, etc.

Indien uw werk gerelateerd is aan batterijen dan mag u dit event gewoon niet missen. Het event wordt gehouden op 12 februari 2019 in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven. Schrijf u nu gratis in via deze link en de TTMS relatiecode ES1900.

We laten u graag kennismaken met ons assortiment testapparatuur voor batterijen en zien u uiteraard graag bij de presentatie over batterij emulatie.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden