Energy Storage Event 2019

Het energy storage event 2019 is een nieuw event waarbij u uitgebreid wordt geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energie opslag in de vorm van batterijen. En dan in de vorm van nieuwe batterij technologie maar ook hergebruik van batterij packs, het testen van batterijen en ook batterij emulatie.

TTMS zal een uitgebreide presentatie verzorgen over batterij emulatie en het toepassingsgebied van deze instrumentatie. “Van knoopcel tot elektrische bus of vrachtwagen.” In hoeverre kunnen we werkelijk een batterij emuleren en wat zijn de voordelen hiervan voor u? Op het event zullen wij u ook uitvoerig kennis laten maken met een breed assortiment aan batterij test- en meetapparatuur. Uiteraard hebben wij op de stand een batterij emulator ter ondersteuning van onze presentatie. Maar ook een regeneratieve batterij charger/discharger, DC voedingen, DC loads, batterij testers, etc.

Indien uw werk gerelateerd is aan batterijen dan mag u dit event gewoon niet missen. Het event wordt gehouden op 12 februari 2019 in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven. Schrijf u nu gratis in via deze link en de TTMS relatiecode ES1900.

We laten u graag kennismaken met ons assortiment testapparatuur voor batterijen en zien u uiteraard graag bij de presentatie over batterij emulatie.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden