TTMS presentatie over batterij emulatie

Op 12 februari heeft het Energy storage event 2019 in Veldhoven plaatsgehad. Tijdens dit event werd de bezoeker geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energie opslag in de vorm van batterijen.

Denk hierbij aan de nieuwste batterijtechnologie, het hergebruik batterij packs, testen van batterijen en batterij emulatie.

Van knoopcel tot elektrische bus of vrachtwagen

TTMS heeft op dit event een lezing gehouden over batterij emulatie en het toepassingsgebied van deze instrumentatie.  De rode draad tijdens deze presentatie was: in hoeverre kunnen we werkelijk een batterij emuleren en wat zijn de voordelen hiervan voor u?

Heeft u onze lezing “Van knoopcel tot elektrische bus of vrachtwagen” gemist? Geen probleem, de presentatie hebben wij voor u geüpload.

Mocht u aan de hand van deze presentatie vragen hebben, neem dan contact op met een van onze consultants. Wij adviseren u graag!

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden