TTMS presentatie over batterij emulatie

Op 12 februari heeft het Energy storage event 2019 in Veldhoven plaatsgehad. Tijdens dit event werd de bezoeker geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energie opslag in de vorm van batterijen.

Denk hierbij aan de nieuwste batterijtechnologie, het hergebruik batterij packs, testen van batterijen en batterij emulatie.

Van knoopcel tot elektrische bus of vrachtwagen

TTMS heeft op dit event een lezing gehouden over batterij emulatie en het toepassingsgebied van deze instrumentatie.  De rode draad tijdens deze presentatie was: in hoeverre kunnen we werkelijk een batterij emuleren en wat zijn de voordelen hiervan voor u?

Heeft u onze lezing “Van knoopcel tot elektrische bus of vrachtwagen” gemist? Geen probleem, de presentatie hebben wij voor u geüpload.

Mocht u aan de hand van deze presentatie vragen hebben, neem dan contact op met een van onze consultants. Wij adviseren u graag!

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden