De Chroma 66205 is de tweede generatie van de 66200 serie vermogensmeter, speciaal ontworpen voor één kanaalmetingen. Het geavanceerde ontwerp is in staat om zeer nauwkeurige vermogensmetingen te leveren om te voldoen aan de eisen van de IEC 62301/EN50564 normen.

De Smart Range functie is één van de belangrijkste nieuwe functies van de 66205 vermogensmeter. Smart Range maakt het mogelijk om in de modus voor vermogensintegratie actieve vermogensmetingen uit te voeren met het meetbereik in de automatische modus. De 66205 selecteert automatisch het juiste bereik, gebaseerd op veranderingen in de gemeten spanning en/of stroom en zorgt voor de beste nauwkeurigheid bij het integreren van de metingen in de tijd.

Deze power meter biedt 10 selecteerbare stroommeetbereiken van 5mA tot 30A. Externe sensoropties A662017~A662020 zijn beschikbaar om het huidige meetbereik te vergroten.

Zes selecteerbare spanningsbereiken zijn beschikbaar tot 600V. De externe sensor optie A662012 kan worden gebruikt om het spanningsmeetbereik te vergroten tot 1,2kV.

De 66205 vermogensmeter is ontworpen om ook te voldoen aan de IEC 61000-4-7 norm. Naast  harmonische metingen, kan de 66205 ook nauwkeurig subharmonischen en interharmonischen meten.

Voor bediening op afstand biedt de 66205 vier soorten communicatie interfaces, waaronder GPIB, USB, RS-232 en LAN (optioneel).

Met behulp van het soft panel kan het volledige testrapporten maken en zowel vermogens- als regelmatigheidstests uitvoeren. Bovendien registreert de STORE-functie de gemeten waarden en slaat deze op een USB-opslagapparaat op. De grensfunctie kan worden gebruikt voor productietests door het uitvoeren van GO/NG-tests op de boven- en ondergrens van spannings-, stroom- en vermogensparameters; bovendien kan deze functie bij gebruik van de I/O-poort in de geautomatiseerde productie worden geïntegreerd.

De 66205 is uitstekend geschikt voor de veeleisende taken van R&D, productie en kwaliteitscontrole. De specificaties van dit model kunt u vinden u de datasheet.

Heeft u vragen over prijzen of levertijden, of wilt u een demonstratie van één van de digitale vermogensmeter modellen neem dan contact met ons op. Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste oplossing voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden