Rohde & Schwarz heeft haar portfolio aan oscilloscopen uitgebreid met de nieuwe RTA4000 serie. Een prachtige toevoeging op het toch al zo uitgebreide assortiment oscilloscopen.

De RTA4000 serie digitale oscilloscopen biedt eigenlijk van alles net even iets meer:

  • De ingangsversterker heeft een bijzonder lage ruisvloer, waardoor er nauwkeurig met 0.5mV/div kan worden gemeten.
  • Er wordt gedigitaliseerd met een 10-bit AD convertor, waardoor je de meetsignalenmeteen veel hogere resolutie creëert dan met de standaard 8-bit oscilloscopen.
  • De oscilloscoop heeft standaard een 200MSample memory (optioneel 1GSample).
  • De tijdbasis heeft een nauwkeurigheid van 0.5ppm.

De gemeten signalen worden zichtbaar gemaakt op een groot 10,1 inch hoge resolutie touchscreen display. Door de hoge resolutie en het grote geheugen kan prachtig worden ingezoomd op de signalen om elk detail ook zichtbaar te maken.

De basis unit heeft een bandbreedte van 200 MHz, welke te upgraden is naar 350 MHz, 500MHz of 1GHz. Uiteraard zijn er heel veel verschillende trigger mogelijkheden.

Naast een oscilloscoop is de RTA4000 ook een logic analyzer, een protocol analyzer, een spectrum analyzer, een frequentie response analyzer, een power analyzer, een waveform generator en een patroon generator.

Een bijzonder veelzijdig instrument voor nu en voor in de toekomst met alle uitbreidingsmogelijkheden welke middels licenties ook later zijn toe te voegen. Zie voor uitgebreide informatie van de RTA4000 de datasheet.

Heeft u vragen over prijzen of levertijden, of wilt u een demonstratie van de RTA4000, neem dan contact met ons op. Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste oplossing voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden