De TGF4000 serie is de nieuwste serie arbitraire functiegeneratoren van Aim-TTi met toonaangevende prestaties en ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. De serie bestaat uit vier modellen met een frequentiebereik van 40MHz, 80MHz, 160MHz en 240 MHz. De frequentie is instelbaar met een resolutie van 1µHz.

De TGF4000 heeft twee identieke programmeerbare kanalen die als onafhankelijke generatoren kunnen functioneren of in een gekoppelde functionaliteit voor wat betreft spanning en fase. Een faseverschuiving tussen de kanalen is in te stellen tussen -360° en +360° met een resolutie van 0.001°.

Vele standaard golfvormen

Een breed scala van ingebouwde golfvormen is inbegrepen, waaronder Sine, Square, Puls, Ramp, Arbitrary en Noise. Naast deze standaard golfvormen zijn de units voorzien van speciale golfvormen zoals Harmonic waveforms en Pseudo-Random Bit Sequence golfvorm. Uiteraard hebben alle modellen de mogelijkheid van arbitraire golfvormen met een maximale resolutie van 16-bit en een sample rate tot 800Msa/sec. Er is ook nog een uitgebreid scala aan modulatie-mogelijkheden. Zowel analoog als digitaal. En dan zijn er ook nog de gated, burst en sweepmodes. Deze kunnen zowel intern als extern worden getriggerd.

PC software

Eenvoudige arbitraire golfvormen kunnen op de generator zelf worden gecreëerd, maar indien u bijzonder complexe golfvormen wilt maken, dan kan dit met de standaard meegeleverde Waveform Manager Plus software.

Golfvormen kunnen worden gecreëerd met behulp van mathematische beschrijvingen, getekend met de hand, een combinatie van bestaande golfvormen uit het geheugen of zelfs met behulp van geïmporteerde golfvormen.

Besturing van de TGF4000 serie arbitraire functiegeneratoren kan via USB en LXI – conform de LAN standaard. Indien gewenst is er optioneel ook een GPIB interface mogelijk.

De specificaties van de TGF4000 serie kunt u vinden u de datasheet.

Heeft u vragen over prijzen of levertijden, of wilt u een demonstratie van de TGF4000 serie arbitraire functiegeneratoren neem dan contact met ons op. Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste oplossing voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2022 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden