De nieuwe 98x serie Teraohmmeters van Vitrek is speciaal ontwikkeld voor die applicaties waar de isolatie weerstand moet worden gemeten bij relatief hoge spanningen. Denk hierbij aan de accu’s in de huidige elektrische voertuigen maar ook de isolatie bij zonnepanelen.

De 981i biedt een uitgangsspanningsbereik tot 6,5 kV en de 983i heeft zelfs een maximale uitgangsspanning van 11 kV. De 98x serie is gebouwd met dezelfde DSP-technologie waarmee Vitrek zich heeft gevestigd als een leider in hipot testsystemen: de 95x serie.

De 98x apparaten beschikken over een unieke combinatie van prestatiekenmerken, waaronder: 

  • Multi-dwell Functionaliteit (meerdere stappen zonder terug te keren naar nul tussen de stappen).
  • Tests met hoge snelheid (met verblijftijden tot 100 ms).
  • Pico-Amp Lekkagemeting (met stabiele en nauwkeurige 50 Teraohm IR-metingen).
  • Continu Variabele IR-testspanning (instelbaar over het volledige uitgangsbereik van het instrument).
  • Multi-mode IR (drie testmodi: stoppen op tijd, stoppen op pass, stoppen op fail).
  • Capaciteitstestmodi (kritisch voor zonnepanelen, kabelbomen en andere capacitieve belastingen).

 

Met behulp van de Vitrek 964i hoogspanningsscanners kunnen tot maximaal 64 testpunten automatisch worden gemeten. Aansturing kan met behulp van een PC en de Vitrek QT-enterprise software.

“De trend in stroomconversiesystemen is om met steeds hogere bedrijfsspanningen te werken voor een hogere operationele efficiëntie”, aldus Chad Clark, directeur Verkoop en Marketing van Vitrek. “De Vitrek 98x IR-testers zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van vandaag en de komende jaren.”

De specificaties van de Teraohmmeter kunt u vinden in de datasheet.

Heeft u vragen over prijzen of levertijden, of wilt u een demonstratie van de 98x Serie Teraohmmeter neem dan contact met ons op. Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste oplossing voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden