Itech komt met een compleet nieuwe serie DC voedingen op de markt.

Deze starten met de IT6000D serie hoogvermogen voedingen met een vermogen van 6kW tot 144kW in één frame. Er kunnen tot maximaal 8 units in een master/slave configuratie werken met een maximaal vermogen van 1.152MW.

De eerste units zijn verkrijgbaar in een 500V en een 1500V uitvoering. Later zullen de 80V, 240V, 400V, 800V en 2250V uitvoeringen volgen. De units hebben een hoge power density van 18kW in 3 HE.

De IT6000C serie is vergelijkbaar met de IT6000D units maar heeft daarnaast ook een mogelijkheid om als belasting te fungeren. Dit is met name handig voor die applicaties waarbij de DUT zowel vermogen verbruikt als vermogen kan genereren. Deze bidirectionele DC voeding is ook regeneratief.

Later dit jaar zal ook de IT6000B serie worden geïntroduceerd welke zowel als voeding als volledige regeneratieve load (CC, CV, CR en CP) kan functioneren. Hiermee ontstaat een multifunctioneel test instrument voor alle DC applicaties.

De specificaties van de C en D series zijn te vinden onder: IT6000C en IT6000D.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden