Itech komt met een compleet nieuwe serie DC voedingen op de markt.

Deze starten met de IT6000D serie hoogvermogen voedingen met een vermogen van 6kW tot 144kW in één frame. Er kunnen tot maximaal 8 units in een master/slave configuratie werken met een maximaal vermogen van 1.152MW.

De eerste units zijn verkrijgbaar in een 500V en een 1500V uitvoering. Later zullen de 80V, 240V, 400V, 800V en 2250V uitvoeringen volgen. De units hebben een hoge power density van 18kW in 3 HE.

De IT6000C serie is vergelijkbaar met de IT6000D units maar heeft daarnaast ook een mogelijkheid om als belasting te fungeren. Dit is met name handig voor die applicaties waarbij de DUT zowel vermogen verbruikt als vermogen kan genereren. Deze bidirectionele DC voeding is ook regeneratief.

Later dit jaar zal ook de IT6000B serie worden geïntroduceerd welke zowel als voeding als volledige regeneratieve load (CC, CV, CR en CP) kan functioneren. Hiermee ontstaat een multifunctioneel test instrument voor alle DC applicaties.

De specificaties van de C en D series zijn te vinden onder: IT6000C en IT6000D.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden