Höcherl & Hackl introduceert de nieuwe elektronische driefasige AC belasting: de ACL serie.

Met de ACL serie maakt H&H het mogelijk om 3-fasen van een AC driefasig wisselstroomsysteem met slechts één apparaat te belasten. Hierdoor kunnen compacte testsystemen worden geïmplementeerd zonder complexe bedrading van de besturingselektronica. De drie belastingfasen kunnen ook parallel worden aangesloten om een enkele fasebelasting te creëren. DC bedrijf is ook mogelijk.

De ACL serie kan werken in CC, CV, CR en CP mode. Ook combinaties van deze modi zijn mogelijk. Er zijn zes vermogensversies beschikbaar van 3x 1.400W tot 3x 8.400W. Dit in combinatie met een 280V AC of 500V AC ingang. (400V en 700V DC). Het frequentiebereik is van 40 tot 1000Hz.

Handige functies voor het genereren van golfvormen zoals de superpositie van harmonische, fase afsnijdingen, faseverschuiving in combinatie met een instelbare crest factor of fase afsnijding en willekeurige golfvormen zijn standaard geïmplementeerd.

De nieuwe generatie belastingen beschikt over een briljante 4,3″ touch-display waarmee alle functies van het apparaat kunnen worden bediend. De gebruikersinstellingen kunnen individueel worden ingesteld en opgeslagen.

LAN, USB, RS232 en CAN-interface zijn standaard; GPIB optioneel.

De specificaties van deze serie kunt u vinden in de datasheet.

Heeft u vragen over prijzen of levertijden, of wilt u een demonstratie van de ACL serie neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag bij de keuze van de beste oplossing voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden