Höcherl & Hackl introduceert de nieuwe elektronische driefasige AC belasting: de ZS ACL serie.

Met de ACL serie maakt H&H het mogelijk om 3-fasen van een AC driefasig wisselstroomsysteem met slechts één apparaat te belasten. Hierdoor kunnen compacte testsystemen worden geïmplementeerd zonder complexe bedrading van de besturingselektronica. De drie belastingfasen kunnen ook parallel worden aangesloten om een enkele fasebelasting te creëren. DC bedrijf is ook mogelijk.

De ZS ACL serie kan werken in CC, CV, CR en CP mode. Ook combinaties van deze modi zijn mogelijk. Er zijn zes vermogensversies beschikbaar van 3x 1.400W tot 3x 8.400W. Dit in combinatie met een 280V AC of 500V AC ingang. (400V en 700V DC). Het frequentiebereik is van 40 tot 1000Hz.

Handige functies voor het genereren van golfvormen zoals de superpositie van harmonische, fase afsnijdingen, faseverschuiving in combinatie met een instelbare crest factor of fase afsnijding en willekeurige golfvormen zijn standaard geïmplementeerd.

De nieuwe generatie belastingen beschikt over een briljante 4,3″ touch-display waarmee alle functies van het apparaat kunnen worden bediend. De gebruikersinstellingen kunnen individueel worden ingesteld en opgeslagen.

LAN, USB, RS232 en CAN-interface zijn standaard; GPIB optioneel.

De specificaties van deze serie kunt u vinden in de datasheet.

Heeft u vragen over prijzen of levertijden, of wilt u een demonstratie van de ZS ACL serie neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag bij de keuze van de beste oplossing voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden