Uiteraard is TTMS ook dit jaar weer van de partij bij het Power Electronics event in de Brabanthallen te Den Bosch.

Vijfentwintig firma’s uit de power industrie presenteren weer het nieuwste van het nieuwste op het gebied van componenten en Test & Meet-apparatuur. Daarnaast zijn er in parallel sessie 29 verschillende lezingen over de snelle ontwikkelingen binnen de power industrie.

TTMS zal tijdens dit event een lezing verzorgen over netstabilisatie en harmonische vervorming. Een steeds groter probleem die storingen veroorzaakt in bestaande applicaties en processen.

Middels grid emulatie apparatuur kunnen wij testen of ook uw ontwerp bestand is tegen de huidige netspanning en vervuiling.

Tijdens dit event tonen wij u ook de laatste ontwikkelingen op het gebied van AC en DC voedingen, (regeneratieve) electronische belastingen, bipolaire voedingen, oscilloscopen etc.

Kortom, er is weer genoeg te beleven tijdens deze dag.

Schrijf uzelf of uw collega nu in voor het Power Electronics event.

19 juni bent u vanaf 09:00 van harte welkom in de Brabanthallen te Den Bosch. Om 09:30 start de eerste plenaire lezing.

Voor een compleet overzicht van de lezing kunt u terecht op de Power Electronics 2019 website.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden