Uiteraard is TTMS ook dit jaar weer van de partij bij het Power Electronics event in de Brabanthallen te Den Bosch.

Vijfentwintig firma’s uit de power industrie presenteren weer het nieuwste van het nieuwste op het gebied van componenten en Test & Meet-apparatuur. Daarnaast zijn er in parallel sessie 29 verschillende lezingen over de snelle ontwikkelingen binnen de power industrie.

TTMS zal tijdens dit event een lezing verzorgen over netstabilisatie en harmonische vervorming. Een steeds groter probleem die storingen veroorzaakt in bestaande applicaties en processen.

Middels grid emulatie apparatuur kunnen wij testen of ook uw ontwerp bestand is tegen de huidige netspanning en vervuiling.

Tijdens dit event tonen wij u ook de laatste ontwikkelingen op het gebied van AC en DC voedingen, (regeneratieve) electronische belastingen, bipolaire voedingen, oscilloscopen etc.

Kortom, er is weer genoeg te beleven tijdens deze dag.

Schrijf uzelf of uw collega nu in voor het Power Electronics event.

19 juni bent u vanaf 09:00 van harte welkom in de Brabanthallen te Den Bosch. Om 09:30 start de eerste plenaire lezing.

Voor een compleet overzicht van de lezing kunt u terecht op de Power Electronics 2019 website.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden