Rohde & Schwarz heeft een aantal promotiepakketten samengesteld voor haar gehele lijn aan digitale oscilloscopen.

Op deze wijze krijgt u 34 tot 49% korting op een supercomplete oscilloscoop.

Hierbij twee voorbeelden:

De RTA4104 is een 4 kanaals, 1GHz digitale oscilloscoop. Deze wordt nu geleverd met MSO (digitale kanalen) optie, Arb Generator optie, Frequentie Response Analyzer, power analyzer en alle mogelijke trigger opties (protocol analyzer) voor Euro 10.500,- Dat is 68% van de basisprijs, en inclusief alle opties is dit 49% korting.

De portable RTH1054 MSO oscilloscoop met 500MHz, 4 kanalen, inclusief digitale kanalen en een uitgebreide bundel aan trigger mogelijkheden, segmented memory, spectrum analyzer en Wireless LAN wordt aangeboden voor een totaalprijs van Euro 7.390,- Dat is 34% goedkoper dan de standaardprijs.

Voor actiebundels van de RTC1000, RTB2000 en RTM3000 verwijzen wij u graag naar de specifieke pagina’s op onze website.

Deze speciale pakketaanbiedingen zijn geldig tot 31 december 2019.

Wij horen graag wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden