Rohde & Schwarz heeft een aantal promotiepakketten samengesteld voor haar gehele lijn aan digitale oscilloscopen.

Op deze wijze krijgt u 34 tot 49% korting op een supercomplete oscilloscoop.

Hierbij twee voorbeelden:

De RTA4104 is een 4 kanaals, 1GHz digitale oscilloscoop. Deze wordt nu geleverd met MSO (digitale kanalen) optie, Arb Generator optie, Frequentie Response Analyzer, power analyzer en alle mogelijke trigger opties (protocol analyzer) voor Euro 10.500,- Dat is 68% van de basisprijs, en inclusief alle opties is dit 49% korting.

De portable RTH1054 MSO oscilloscoop met 500MHz, 4 kanalen, inclusief digitale kanalen en een uitgebreide bundel aan trigger mogelijkheden, segmented memory, spectrum analyzer en Wireless LAN wordt aangeboden voor een totaalprijs van Euro 7.390,- Dat is 34% goedkoper dan de standaardprijs.

Voor actiebundels van de RTC1000, RTB2000 en RTM3000 verwijzen wij u graag naar de specifieke pagina’s op onze website.

Deze speciale pakketaanbiedingen zijn geldig tot 31 december 2019.

Wij horen graag wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden