De Magna-Power TS serie DC voedingen bestaat uit maar liefst 250 verschillende modellen met vermogens van 5kW tot 100kW. Leverbaar met een uitgangsspanning van 0-5 Vdc tot 0-6000 Vdc en een uitgangsstroom tot 0-2.700 ampère.

De modellen bestaan uit vermogens van, 5kW, 10kW, 20kW, 25kW, 30kW, 40kW, 50kW, 75kW en 100kW. De uitgangsspanning is van 0-10V tot 0-6000V en de maximale stroom is 0-8000A. Opmerkelijk is de hoge power density (50kW in 8U, 75kW in 12U, 100kW in 16U) en efficiëntie tot 95%.  

Alle Magna-Power DC power supplies zijn standaard voorzien van een RS232 interface. Optioneel is er ook een IEEE-488 interface of LXI interface mogelijk. Met behulp van de 37-pin geïsoleerde I/O connector is ook analoge aansturing van de voeding mogelijk. Met de High Speed optie zijn signaal variaties mogelijk van 60Hz voor kleine spanningverschillen en 45Hz voor kleine stroom wijzigingen.

De standaard versie is via het frontpaneel met draaiknoppen te bedienen en bevat twee digitale displays voor de weergave van de spanning en stroom. Bij de -D versie van het frontpaneel is het bedieningspaneel uitgebreid met een numeriek keypad. Het is ook mogelijk om standaard instellingen op te slaan in het interne geheugen. Met de UID47 optie
(Universal Interface Device) is het mogelijk om meerdere units parallel te zetten voor meer vermogen.

Voor uitgebreide informatie over de MagnaPower TS serie DC voedingen verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden