De Magna-Power TS serie DC voedingen bestaat uit maar liefst 184 verschillende modellen met vermogens van 5.0 kW tot 50.0 kW. Leverbaar met een uitgangsspanning van 0-5 Vdc tot 0-4000 Vdc en een uitgangsstroom tot 0-2.700 ampère.

Deze serie wordt nu aangevuld met nog eens 98 modellen.

De nieuwe modellen bestaan uit vermogens van 20kW, 25kW, 40kW en 50kW. De uitgangsspanning is van 0-10V tot 0-4000V en de maximale stroom is 0-4000A. Opmerkelijk is de hoge power density (50kW in 8U) en efficiëntie tot 95%.  

Alle Magna-Power DC power supplies zijn standaard voorzien van een RS232 interface. Optioneel is er ook een IEEE-488 interface of LXI interface mogelijk. Met behulp van de 37-pin geïsoleerde I/O connector is ook analoge aansturing van de voeding mogelijk. Met de High Speed optie zijn signaal variaties mogelijk van 60Hz voor kleine spanningverschillen en 45Hz voor kleine stroom wijzigingen.

De standaard versie is via het frontpaneel met draaiknoppen te bedienen en bevat twee digitale displays voor de weergave van de spanning en stroom. Bij de -D versie van het frontpaneel is het bedieningspaneel uitgebreid met een numeriek keypad. Het is ook mogelijk om standaard instellingen op te slaan in het interne geheugen. Met de UID47 optie
(Universal Interface Device) is het mogelijk om meerdere units parallel te zetten voor meer vermogen.

Voor uitgebreide informatie over de MagnaPower TS serie DC voedingen verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden