De Magna-Power TS serie DC voedingen bestaat uit maar liefst 184 verschillende modellen met vermogens van 5.0 kW tot 45.0 kW. Leverbaar met een uitgangsspanning van 0-5 Vdc tot 0-4000 Vdc en een uitgangsstroom tot 0-2.700 ampère.

Deze serie wordt nu aangevuld met nog eens 98 modellen.

De nieuwe modellen bestaan uit vermogens van 20kW, 25kW, 40kW en 50kW. De uitgangsspanning is van 0-10V tot 0-4000V en de maximale stroom is 0-4000A. Opmerkelijk is de hoge power density (50kW in 8U) en efficiëntie tot 95%.  

Alle Magna-Power DC power supplies zijn standaard voorzien van een RS232 interface. Optioneel is er ook een IEEE-488 interface of LXI interface mogelijk. Met behulp van de 37-pin geïsoleerde I/O connector is ook analoge aansturing van de voeding mogelijk. Met de High Speed optie zijn signaal variaties mogelijk van 60Hz voor kleine spanningverschillen en 45Hz voor kleine stroom wijzigingen.

De standaard versie is via het frontpaneel met draaiknoppen te bedienen en bevat twee digitale displays voor de weergave van de spanning en stroom. Bij de -D versie van het frontpaneel is het bedieningspaneel uitgebreid met een numeriek keypad. Het is ook mogelijk om standaard instellingen op te slaan in het interne geheugen. Met de UID47 optie
(Universal Interface Device) is het mogelijk om meerdere units parallel te zetten voor meer vermogen.

Voor uitgebreide informatie over de MagnaPower TS serie DC voedingen verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden