Chroma’s 17020 batterij testsysteem is een zeer nauwkeurig testsysteem dat speciaal ontworpen is voor het testen van batterij modules/pakketten. De nauwkeurige spanning en stroom sturing en metingen garanderen een testkwaliteit die geschikt is voor het uitvoeren van repetitieve en betrouwbare tests. Deze zijn van cruciaal belang voor de batterijmodules/pakketten, voor zowel inkomende als uitgaande inspecties, evenals voor capaciteits-, prestatie-, productie- en kwalificatietests.

Het 17020 batterij testsysteem is uitgerust met meerdere onafhankelijke kanalen ter ondersteuning van specifieke laad- en ontladingstests, op meerdere batterijmodules/pakketten, elk met discrete testkarakteristieken. De kanalen kunnen eenvoudig parallel worden geschakeld om hogere stroomvereisten te ondersteunen. Deze functie biedt de ultieme flexibiliteit tussen een hoog aantal kanalen en hoge stroomtesten.

Het 17020 batterij testsysteem heeft een regeneratieve mogelijkheid bij het ontladen van de batterij. Ofwel wordt de energie terug geleverd naar de kanalen in het systeem die een oplaadfunctie uitvoeren, of de energie wordt terug geleverd aan het elektriciteitsnet.

Het systeem heeft flexibele programmeerfuncties en kan worden bediend met Chroma’s krachtige Battery Pro software. Battery Pro gebruikt het systeem om cyclische tests te creëren, van basislading of -ontlading tot complexe rijcyclustests voor elk kanaal of kanaalgroepen. Een thermische kamer regeling kan worden geïntegreerd in een profiel en geactiveerd door de tijd of testresultaten die een dynamisch profiel opleveren. De functies van Battery Pro maken een snelle en intuïtieve testontwikkeling mogelijk om de noodzaak van vervelende scripting of programmering door een software engineer te elimineren.

Er zijn meerdere veiligheidsfuncties, waaronder batterijpolariteitscontrole, overspanningsbeveiliging, overstroombeveiliging, overstroombeveiliging en overtemperatuurbeveiliging om beveiligde laad-/ontlaadtests te garanderen.

In het onwaarschijnlijke geval van stroom- of computercommunicatieverlies worden de gegevens veilig opgeslagen in het systeem, op een niet-vluchtig geheugen, zodat ze beschermd zijn tegen mogelijk gegevensverlies en een continue stroom na herstart mogelijk is.

Klik hier voor gedetailleerde informatie over het Chroma 17020 batterij testsysteem.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden