Chroma’s 17020 batterij testsysteem is een zeer nauwkeurig testsysteem dat speciaal ontworpen is voor het testen van batterij modules/pakketten. De nauwkeurige spanning en stroom sturing en metingen garanderen een testkwaliteit die geschikt is voor het uitvoeren van repetitieve en betrouwbare tests. Deze zijn van cruciaal belang voor de batterijmodules/pakketten, voor zowel inkomende als uitgaande inspecties, evenals voor capaciteits-, prestatie-, productie- en kwalificatietests.

Het 17020 batterij testsysteem is uitgerust met meerdere onafhankelijke kanalen ter ondersteuning van specifieke laad- en ontladingstests, op meerdere batterijmodules/pakketten, elk met discrete testkarakteristieken. De kanalen kunnen eenvoudig parallel worden geschakeld om hogere stroomvereisten te ondersteunen. Deze functie biedt de ultieme flexibiliteit tussen een hoog aantal kanalen en hoge stroomtesten.

Het 17020 batterij testsysteem heeft een regeneratieve mogelijkheid bij het ontladen van de batterij. Ofwel wordt de energie terug geleverd naar de kanalen in het systeem die een oplaadfunctie uitvoeren, of de energie wordt terug geleverd aan het elektriciteitsnet.

Het systeem heeft flexibele programmeerfuncties en kan worden bediend met Chroma’s krachtige Battery Pro software. Battery Pro gebruikt het systeem om cyclische tests te creëren, van basislading of -ontlading tot complexe rijcyclustests voor elk kanaal of kanaalgroepen. Een thermische kamer regeling kan worden geïntegreerd in een profiel en geactiveerd door de tijd of testresultaten die een dynamisch profiel opleveren. De functies van Battery Pro maken een snelle en intuïtieve testontwikkeling mogelijk om de noodzaak van vervelende scripting of programmering door een software engineer te elimineren.

Er zijn meerdere veiligheidsfuncties, waaronder batterijpolariteitscontrole, overspanningsbeveiliging, overstroombeveiliging, overstroombeveiliging en overtemperatuurbeveiliging om beveiligde laad-/ontlaadtests te garanderen.

In het onwaarschijnlijke geval van stroom- of computercommunicatieverlies worden de gegevens veilig opgeslagen in het systeem, op een niet-vluchtig geheugen, zodat ze beschermd zijn tegen mogelijk gegevensverlies en een continue stroom na herstart mogelijk is.

Klik hier voor gedetailleerde informatie over het Chroma 17020 batterij testsysteem.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden