This year TTMS will be present at the Electric & Hybrid Marine event 2019 in the RAI in Amsterdam.

The exhibition will  take place from 25 – 27 June 2019, and is dedicated solely to showcasing the very latest and next-generation electric and hybrid marine charging and propulsion technologies, components and solutions. 

During this event, TTMS will give a presentation on Battery emulation for testing hybrid and electric marine powertrains. 
The use of a battery emulator that behaves exactly like a real battery pack gives optimal flexibility. With a well-programmed emulator, the battery voltage depends, just like the real battery, on the state of charge, the charge and discharge speed, and the internal charge and discharge resistance. In addition, a battery emulator offers a high degree of flexibility due to its programmability during the execution of the various test phases in the R&D lab and during production. Last but not least, you save space and safety is more manageable. The presentation will be on June 26th at 11:45 in the Technology Presentation Area.

During this event we will also show you the latest developments in the field of battery testing, DC power supplies, grid emulators and (regenerative) electronic loads. You can find us in Hall 12, stand E1112.

Register yourself or your colleague for the Electric and Hybrid Marine event. A conference programme can be found via this link.

You are welcome at the exhibition in the RAI in Amsterdam:
Tuesday June 25, 10:30hrs – 18:00hrs
Wednesday June 26, 10:30hrs – 19:00hrs
Thursday June 27, 10:00hrs – 16:00hrs

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden