TTMS is op 29 oktober a.s. standhouder op het Efficiënt Aandrijven event in het 1931 Congrescentrum te Den Bosch.

De focus van dit event ligt op nieuwe energiebesparende oplossingen die momenteel of in de nabije toekomst door fabrikanten en leveranciers binnen de energietransitie (zullen) worden aangeboden.

TTMS zal tijdens dit event een lezing verzorgen over netstabilisatie en harmonische vervorming. Een steeds groter probleem dat storingen veroorzaakt in bestaande applicaties en processen.

Middels grid emulatie apparatuur, kunnen wij testen of ook uw ontwerp bestand is tegen de huidige netspanning en vervuiling. En tevens tonen wij u de laatste ontwikkelingen op het gebied van Grid emulatie, DC voedingen (regeneratieve) en het meten van de efficiëntie van uw aandrijving met behulp van power analyzers.

Voor een compleet overzicht van de lezingen kunt u terecht op https://www.efficientaandrijven.nl/programma/. Inschrijven kan via https://www.efficientaandrijven.nl/inschrijven.

Kom vooral langs op 29 oktober! U bent vanaf 08.45 uur van harte welkom op onze stand. Om 09.45 uur start de eerste plenaire lezing.
We ontmoeten u graag op efficiënt aandrijven.
René en Lex

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden