TTMS is op 29 oktober a.s. standhouder op het Efficiënt Aandrijven event in de Brabanthallen te Den Bosch.

De focus van dit event ligt op nieuwe energiebesparende oplossingen die momenteel of in de nabije toekomst door fabrikanten en leveranciers binnen de energietransitie (zullen) worden aangeboden.

TTMS zal tijdens dit event een lezing verzorgen over netstabilisatie en harmonische vervorming. Een steeds groter probleem dat storingen veroorzaakt in bestaande applicaties en processen.

Middels grid emulatie apparatuur, kunnen wij testen of ook uw ontwerp bestand is tegen de huidige netspanning en vervuiling. En tevens tonen wij u de laatste ontwikkelingen op het gebied van Grid emulatie, DC voedingen (regeneratieve) en het meten van de efficiëntie van uw aandrijving met behulp van power analyzers.

Voor een compleet overzicht van de lezingen kunt u terecht op https://www.efficientaandrijven.nl/programma/. Inschrijven kan via https://www.efficientaandrijven.nl/inschrijven.

Kom vooral langs op 29 oktober! U bent vanaf 08.45 uur van harte welkom op onze stand. Om 09.45 uur start de eerste plenaire lezing.
We ontmoeten u graag op efficiënt aandrijven.
René en Lex

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden