192 kanaals datalogger

TTMS heeft een 192 kanaals datalogger systeem afgeleverd bij één van haar klanten. Het systeem is bedoeld om de spanning- en stroomdistributie te meten in een grote productiemachine ten behoeve van de semiconductor industrie.

Het systeem bestaat uit 12 PCI kaarten met elk 16 ingangskanalen, opgebouwd in een industriële PC. In de PC hebben we een 30TB HD systeem en een grafische kaart geplaatst voor vier hoge resolutie HDMI monitoren. De PCI kaarten hebben een 16-bit A/D convertor met een intern geheugen van 2GB en een maximale sample frequentie van 100k samples per seconde. Alle 192 kanalen zijn, in tijd gezien, volledig gesynchroniseerd.

De opstelling is verdeeld in 80 AC stroomkanalen, 16 AC spanningskanalen, 48 AC/DC stroomkanalen en 48 DC spanningskanalen. Alle stroomprobes en spanningsprobes zijn op klantenspecificatie gemaakt. Zo zijn de AC/DC stroomprobes geleverd met een gecombineerde signaal- / voedingskabel waarbij de 9V voeding voor deze probes van een centrale DC voeding komt. Er hoeven dus niet constant batterijen te worden verwisseld of gebruik te worden gemaakt van 48, 9V adapters. Dit hebben we ook gedaan voor de AC differentiële spanning probes.

Met deze opstelling kan de klant de data van de 192 kanalen op maximale sample frequentie streamen naar de Hard Disk. En dat tot ruim 9 dagen lang. Op deze wijze kan op een eenvoudige manier worden onderzocht wat de beïnvloeding is van spanning- / stroomstoringen in één tak van de powerdistributie ten opzichte van de andere takken van het distributienet.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden