Aan het uitgebreide pakket van elektronische belastingen voegt onze fabrikant Chroma het model 63206A-60-100 toe. De minimale werkspanning van 0,06 V bij 100 A maakt de 63206A-60-100 de perfecte programmeerbare load voor toepassingen zoals het testen van brandstofcellen. Én met een hoogte van 4U waarin een vermogen van 6kW en bereiken tot 1000 A of 60 V passen, is dit de meest compacte load die beschikbaar is in de markt.

Functies

Naast de standaard CC, CR, CP en CV belasting, biedt de 63206A-60-100-serie CZ mode en complexe belastingen: CC+CV; CR+CV en CR+CC.
Ook kan deze serie het ontladen van autoaccu’s testen. De 63200A-serie kan de Wh en Ah loggen tijdens het ontladen van de batterij.
Door meerdere belastingen parallel in master-slave configuratie te gebruiken, kunnen nog grotere laststromen worden bereikt.
De load biedt drie instellingen en drie meet bereiken voor spanning en stroom en is via USB, LAN en GPIB interface aan te sturen en uit te lezen.

Toepassingen

De 63200A serie vindt toepassing in elektrische voertuigtests en het testen van zonne-energie, waterstof en brandstofcellen.

Heeft u vragen over prijzen en/of levertijden, of wilt u een demonstratie van de 63206A-60-100 DC load neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag bij de keuze van de beste DC load voor uw applicatie.

Klik hier voor de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden