In de maand oktober van 2019 heeft TT&MS BV, in samenwerking met haar leverancier ISOTECH,
een succesvolle temperatuur kalibratie training mogen verzorgen voor een aantal maintenance en
kalibratie engineers van één van haar klanten.

Het meten van temperatuur is één van de meest gemeten grootheden. Zeker binnen de luchtvaart draagt het meten en monitoren van een correcte temperatuur bij aan de betrouwbaarheid en veiligheid. De afdeling Engine Services van onze klant heeft voor haar kwaliteitsborging gekozen voor de ISOTECH 4000 serie dry-block kalibrators. Dit mede door de ruime ervaring van ISOTECH, welke als marktleider al ruim 35 jaar actief is binnen de kalibratiewereld. Maar ook vanwege de flexibiliteit, stabiliteit en mobiliteit van de betreffende 4000 serie. De geavanceerde controller, in combinatie met de I Cal Easy software, ondersteunt de gebruiker bij het ontwikkelen van geautomatiseerde routines en meetrapporten.

Tijdens de tweedaagse kalibratie training, kwam onder meer aan de orde hoe men de temperatuur meet en wat het juiste gebruik is van een dry-block of een liquid bath. Maar ook hoe het zit met Thermo Couples en Resistance Temperature Detectors is aan de orde gekomen. Naast het theoretische deel is ook de praktijk uitvoerig aan de orde gekomen. We kunnen dan ook terugkijken op een leerzame en succesvolle tijd bij onze klant.

 

 

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden