In de maand oktober van 2019 heeft TT&MS BV, in samenwerking met haar leverancier ISOTECH,
een succesvolle temperatuur kalibratie training mogen verzorgen voor een aantal maintenance en
kalibratie engineers van één van haar klanten.

Het meten van temperatuur is één van de meest gemeten grootheden. Zeker binnen de luchtvaart draagt het meten en monitoren van een correcte temperatuur bij aan de betrouwbaarheid en veiligheid. De afdeling Engine Services van onze klant heeft voor haar kwaliteitsborging gekozen voor de ISOTECH 4000 serie dry-block kalibrators. Dit mede door de ruime ervaring van ISOTECH, welke als marktleider al ruim 35 jaar actief is binnen de kalibratiewereld. Maar ook vanwege de flexibiliteit, stabiliteit en mobiliteit van de betreffende 4000 serie. De geavanceerde controller, in combinatie met de I Cal Easy software, ondersteunt de gebruiker bij het ontwikkelen van geautomatiseerde routines en meetrapporten.

Tijdens de tweedaagse kalibratie training, kwam onder meer aan de orde hoe men de temperatuur meet en wat het juiste gebruik is van een dry-block of een liquid bath. Maar ook hoe het zit met Thermo Couples en Resistance Temperature Detectors is aan de orde gekomen. Naast het theoretische deel is ook de praktijk uitvoerig aan de orde gekomen. We kunnen dan ook terugkijken op een leerzame en succesvolle tijd bij onze klant.

 

 

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden