In de maand oktober van 2019 heeft TT&MS BV, in samenwerking met haar leverancier ISOTECH,
een succesvolle temperatuur kalibratie training mogen verzorgen voor een aantal maintenance en
kalibratie engineers van één van haar klanten.

Het meten van temperatuur is één van de meest gemeten grootheden. Zeker binnen de luchtvaart draagt het meten en monitoren van een correcte temperatuur bij aan de betrouwbaarheid en veiligheid. De afdeling Engine Services van onze klant heeft voor haar kwaliteitsborging gekozen voor de ISOTECH 4000 serie dry-block kalibrators. Dit mede door de ruime ervaring van ISOTECH, welke als marktleider al ruim 35 jaar actief is binnen de kalibratiewereld. Maar ook vanwege de flexibiliteit, stabiliteit en mobiliteit van de betreffende 4000 serie. De geavanceerde controller, in combinatie met de I Cal Easy software, ondersteunt de gebruiker bij het ontwikkelen van geautomatiseerde routines en meetrapporten.

Tijdens de tweedaagse training kwam onder meer aan de orde hoe men de temperatuur meet en wat het juiste gebruik is van een dry-block of een liquid bath. Maar ook hoe het zit met Thermo Couples en Resistance Temperature Detectors is aan de orde gekomen. Naast het theoretische deel is ook de praktijk uitvoerig aan de orde gekomen. We kunnen dan ook terugkijken op een leerzame en succesvolle tijd bij onze klant.

 

 

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden