Indrukwekkend. Dat was het eerste wat bij TTMS consultant André Handgraaf opkwam. Een acceptatie test van een 800kVA Grid Emulator / Batterij emulator. Emulatie van een 800kVA AC grid met vrij programmeerbare harmonische (tot de 50st) maar ook spanningsdips, onbalans in de drie fases en andere netvervuiling.

Dezelfde installatie kan ook omgeschakeld worden naar een DC voeding / DC load met een spanningsbereik tot 1500V en batterij emulatie.

De klant is in dit geval een fabrikant van Electrical Vehicle laadpalen voor met name het snel opladen van bussen en vrachtwagens. Met deze installatie kunnen we zowel de netspanningszijde als de laadzijde testen. Op termijn is het de wens om de installatie nog uit te breiden tot 1600kVA of meer.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden