De succesvolle PLI serie, programmeerbare elektronische belastingen, van H&H is nu ook geschikt voor het testen van intelligente laders. Dit door toevoeging van het optionele Starter Interface (PLI16).

De meeste intelligente accu- of batterijladers starten het laadproces pas wanneer er een geschikte accuspanning of batterijspanning aan de uitgang wordt gedetecteerd. Met de optionele starter interface kan met de PLI serie een ontlaad cycle worden gestart door het aanbrengen van een geschikte spanning op de uitgang van de PLI serie belastingen.

Dit zogenaamde Charger Starter Interface (CSI) kan worden geïnstalleerd als optie (PLI16) op elk model PLI belasting met een 60V of 120V spanningsrange. Deze batterij emulatie mode werkt uitsluitend in batterij laad mode. We starten met een geschikte laadspanning voor de accu lader.  Zodra de lader dan stroom gaat leveren zal de PLI load een voor geprogrammeerd spanningsprofiel volgen. Dit om de spanningsstijging van een accu of batterij te simuleren. Tijdens het gehele proces worden spanning en stroom gemeten en opgeslagen in de elektronische belasting voor nadere evaluatie op rapportage.

Meer informatie is te lezen in deze application note.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden