De Isotech microK GOLD, de temperatuur meetbrug voor het standaarden lab

De Isotech microK Gold temperatuur meetbrug heeft zich de laatste jaren snel ontwikkeld  tot de nummer 1 keuze binnen de temperatuur metrologie wereld. Een technisch ontwerp dat zelfs al in 2017 aanleiding was voor de prestigieuze Engelse “Queen’s Award”.

AC of DC Measurement

In het verleden werd algemeen aangenomen dat de zogenaamde AC bruggen garant stonden voor een lagere ruis specificatie dan een DC uitvoering. De microK DC brug maakt gebruik van parallel procestechnologie welke vergelijkbare, zo niet betere, ruis specificaties laat zien als bij een AC brug.

Met gepaste trots kunnen wij, op basis van de opgedane kennis en ervaring, dan ook meedelen dat recentelijk de microK GOLD package is geïntroduceerd. Deze uitvoering staat garant voor de best mogelijke specificaties en performance tot nu toe.

Minder dan 30ppb ratio nauwkeurigheid en dat zonder drift.

De microK GOLD wordt gekalibreerd op een automatische ratio brug waardoor we de specificatie van 30ppb ook kunnen garanderen. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van deze brug dat u drie jaar garantie krijgt op deze unit inclusief een herkalibratie in het tweede en derde jaar. (U betaalt alleen de verzendkosten.)

Niet alleen wij zijn overtuigd van de kwaliteit van deze temperatuurmeter. De microK is consistent in het feit dat eerder gestelde specificaties over de afgelopen jaren telkens worden overtroffen. Dit zien we bevestigd worden door de, inmiddels, vele uitgevoerde kalibraties van de gebruikte microK bruggen door NMI’s wereldwijd. Vraag ons naar de laatste rapporten.

Naast de microK GOLD  heeft Isotech ook andere microK modellen met specificaties van 70ppb, 125ppb, 250ppb en 500ppb.

Voor gedetailleerde technische informatie verwijzen wij u graag door naar de datasheet.

Heeft u vragen over prijzen, levertijden of wenst u meer informatie over het product neem dan contact met ons op.
Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste oplossing voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden