De Isotech microK GOLD, de temperatuur meetbrug voor het standaarden lab

De Isotech microK Gold temperatuur meetbrug heeft zich de laatste jaren snel ontwikkeld  tot de nummer 1 keuze binnen de temperatuur metrologie wereld. Een technisch ontwerp dat zelfs al in 2017 aanleiding was voor de prestigieuze Engelse “Queen’s Award”.

AC of DC Measurement

In het verleden werd algemeen aangenomen dat de zogenaamde AC bruggen garant stonden voor een lagere ruis specificatie dan een DC uitvoering. De microK DC brug maakt gebruik van parallel procestechnologie welke vergelijkbare, zo niet betere, ruis specificaties laat zien als bij een AC brug.

Met gepaste trots kunnen wij, op basis van de opgedane kennis en ervaring, dan ook meedelen dat recentelijk de microK GOLD package is geïntroduceerd. Deze uitvoering staat garant voor de best mogelijke specificaties en performance tot nu toe.

Minder dan 30ppb ratio nauwkeurigheid en dat zonder drift.

De microK GOLD wordt gekalibreerd op een automatische ratio brug waardoor we de specificatie van 30ppb ook kunnen garanderen. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van deze brug dat u drie jaar garantie krijgt op deze unit inclusief een herkalibratie in het tweede en derde jaar. (U betaalt alleen de verzendkosten.)

Niet alleen wij zijn overtuigd van de kwaliteit van deze temperatuurmeter. De microK is consistent in het feit dat eerder gestelde specificaties over de afgelopen jaren telkens worden overtroffen. Dit zien we bevestigd worden door de, inmiddels, vele uitgevoerde kalibraties van de gebruikte microK bruggen door NMI’s wereldwijd. Vraag ons naar de laatste rapporten.

Naast de microK GOLD  heeft Isotech ook andere microK modellen met specificaties van 70ppb, 125ppb, 250ppb en 500ppb.

Voor gedetailleerde technische informatie verwijzen wij u graag door naar de datasheet.

Heeft u vragen over prijzen, levertijden of wenst u meer informatie over het product neem dan contact met ons op.
Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste oplossing voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden